http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 18, 2016

Jos politiikka olisi joukkueurheilua
Kuvitelkaa, että Sport Academyyn on kerääntynyt joukko satoja Suomalaisia jännittämään, että mikä on Suomen lopullinen päätös pysytäänkö EU:ssa, vai lähdetäänkö pois.

Sitten kun selviää, että Suomi lähtee EU:sta ja ilo repeää kattoon asti.

Joukkueurheilussa nimeltä jääkiekko tällainen joukkosuggestion kokeminen on sallittua kansalaisien keskuudessa, mutta tämän toiminnan muuttuessa poliittiseksi toiminnaksi, tuleekin tällaisesta toiminnasta kansankiihotukseen katsottu rikosnimike tilalle.

Mitä on tuo paljon puhuttu "kansankiihotus" ? Se on sitä kun eliitti ei kykene enää pitämään kansalaisia ruodussa ja pelkää kansalaisten ottavan vapautensa omiin käsiinsä. Mutta tätä ei sallita, joten tämän vuoksi eliitti loi rikosnimikkeen nimeltä kansankiihotus.

Esimerkiksi yksittäisen nettikirjoittelijan tai bloggarin julkinen yllyttäminen suomen poliittista johtoa eroamaan EU:sta voitaisiin oikeusjärjestelmässä katsoa jopa kansankiihotukseksi, jos tällaiseen sanomaan ryhtyy sadat ja tuhannet kansalaiset mukaan laittamalla siihen oman panoksensa osallistumalla siitä käytävään EU -kriittiseen julkiseen keskusteluun.

Tuo kun Suomi voittaa jääkiekossa maailmanmestaruuden, niin se saa jääkiekkofaneissa aikaan voimakkaan dopamiiniryöpyn aivoihin. Sen erittämä hyvänolon tunne on harvinainen tunne, johon hyvin harvoin pääsee kukaan suomalainen muuten käsiksi.

Joukkueurheilun ympärillä vallitseva huuma on kuitenkin perustunut aina vahvalle egoismille, mistä johtuu tuo erityisesti miespuolisten alfaurosten agressiivinen iloitseminen, kun Suomi voittaa maailmanmestaruuden. 

Lopulta siinä vaiheessa kun henkinen kehitys kasvaa tarpeeksi korkealle, niin lopulta egoa ei enää tarvita. Siinä vaiheessa ei enää tarvita missään mitata paremmuutta, koska ilman egoja ei ole olemassa huonompaa tai parempaa. Vain egoistisessa maailmassa on olemassa tämä häviäjä vs. voittaja kulttuuri.

Politiikassa valitettavasti on edelleen voimassa tämä hyvin egoistinen valtataistelu kulttuuri, jossa etunenässä rikolliset pankit johtavat tätä geopoliittista valtataistelua.

USA ei edusta itseään, vaan siellä hengittää takana koko ajan tämä pienen pieni rikollisklaani, jonka salaseurat johtavat tätä poliittista riistonäytelmää nimeltä globalistinen demokratia.

Yksiä demokratian peruskulmakiviä on valtioille ja ihmisille kuuluva itsemääräämisoikeus. Fasistisessa demokratiassa tätä perusoikeutta ei enää ole valtiolla, eikä kansalaisilla enää käytössä. 


Korruptoitunut eliitti on vuosituhansien aikana onnistunut luomaan mestarillisesti kollektiiviseen tietoisuuteen nukutetun tietoisuuden vankilan, jonka sisällä enemmistö elää tietämättään. Olet siis mielesi vanki, koska olet sitä mitä ajattelet ja eliitti on käyttänyt tätä asiaa aina hyväkseen häikäilemättä ja juuri sen vuoksi tätä totuutta ihmismielen todellisesta voimasta ei sallita kertovan missään koululaitoksessa, ei mediassa tai edes television tiede dokumenteissa.

Kylmä äly on ottanut viisauden paikan ja tämä teknokraattinen kehitys näkyy selvästi, kuinka se on suorastaan rappeuttanut kollektiivisen tietoisuuden rajoitetussa illuusiossa elävien sisäisen viisauden liekin.

Ihmisen ajatus siis ohjaa laivaa nimeltä tietoisuus ja sinä olet tuon laivan kapteeni. Mutta korruptoitunut hallinto on aivopessyt sinut uskomaan, että hallinto olisi tuon laivasi kapteeni.

Kyse on ollut vain pienestä jiposta, jolla eliitti on vuosituhansien saatossa onnistunut aivopesemään kokonaisia kansakuntia tällä samalla jekutuksella. Toki tietenkin uskontojen rooli globaalin aivopesun välineenä on ollut valtava, oli sitten kyseessä Kristinusko tai Islam.

Nykyään suosituin ja palvotuin uskonto on nimeltään raha. Sen perässä juostaan työelämän oravanpyörässä ja sitä vastaan harrastetaan jos monenmoista poliittista kähmintää. Mutta ennenkaikkea työväestö on kaiken omistavan eliitin orjia koko työelämänsä ajan. Työn ei alunperin kuulunut olla taloudellinen itseisarvo, mutta kapitalistinen vallankumous käänsi kurssin lopulta aivan sekaisin.

Seteliraha on valmistettu paperista ja WC-paperi on myös tätä samaa raaka-ainetta. Juoksisitko 8 tuntia päivässä, jotta saisit päivässä 10 palaa WC-paperia palkaksi kovasta tekemästäsi työstä. No et varmaankaan, mutta rahasta kyllä tekisit tuon saman. 

Paperivaluutta on illuusio ja syy siihen, että miksi eliitti ei salli missään maassa aitoa mm. kultaan sidonnaisia valuuttoja, koska se tuhoaisi heidän globaalin talousorjateollisuuden. Tämän takia Libyan johtaja
Muammar Gaddafi käytiin pistämässä kylmäksi eliitin toimeksiannosta 2011 keväällä.

Suomen on pakko siirtyä takaisin markkaan ja erottava EU:sta, jotta se saa taloutensa takaisin kuntoon. Tähän ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa, jos aiomme saada valtiontalouden takaisin terveille raiteille.

Ero EU:sta käy nopeasti ja se maksaa valtiolle vain n. 20 miljardia euroa, jonka tappiot valtio kykenee muutamassa vuodessa maksamaan takaisin.