http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Terrorismin asiantuntija: Eurooppa tulee tulevien kuukausien aikana kohtaamaan uuden normin

Terrorismin asiantuntija professori Rick Coolsatet kertoi Brittiläiselle The Guardianille, että kuinka Eurooppa tulisi kohtaamaan tulevien kuukausien aikana terrosmismiin liitetyn uuden normin. Samassa artikkelissa hän ilmoittaa suoraan sen, että kuinka Isiksen nimessä Euroopassa lisätään tuntuvasti ihmisiin kohdistuvaa kontrollointia ja kuinka "meidän täytyy totuua siihen että näemme vielä enemmän uhkia, enemmän sekasortoa ja pidätyksiä".


Miten joku yksittäinen professori voi toimia jopa miljardien ihmisten auktoriteettipoliisina ja määrätä, että mitä meidän tulee ajatella terrorismin vastaisen sodan mielipuolisesta globaalista kehityksestä. Sillä jokainen joka on näitä asioita tutkinut omilla aivoillaan tietää sen, että eliitti pyrkii totaalitaariseen kontrolliin luomansa ja harjoittamansa valtionterrorismin avulla. 

Mutta kansalaisten perusoikeudet viedään niin pitkälle asti, kuinka paljon kansalaiset ovat valmiita niitä tyrannihallinnoilleen luovuttamaan. Ongelma kuitenkin on siinä, että valtionterrorismilla ensin altistetaan heidät juuri tuolle valtionterrorismin poliittiselle motiiville pelolle, joilla kansalaisten huomio saadaan keskittymään pois, kun samalla tyrannihallinto vie heiltä perusoikeudet pois "terrorisminvastaisen sodan nimissä".  


Isis meidän, joka olet aavikoilla.
Rahoitettu olkoon sinun asevarastosi.
Tulkoon sinun kalifaattisi.
Tapahtukoon sinun käännytyksesi,
myös maan päällä niin kuin Saudi-Arabiassa.

Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväiset aseemme.
Ja anna meille meidän veriteot anteeksi,
niin kuin mekin tapamme niitä,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
 
Äläkä saata meitä Haagiin tuomiolle,
vaan päästä meidät pakoon.

Sillä sinun on kalifaatti ja psykologisen terrorisminvastaisen sodan voima ja propaganda iankaikkisesti. Allah Achbar