http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Kölnin Imaami: Naisten parfyymi on syy raiskauksiin


Saksan, Kölnissä vaikuttava Imaami antoi haastattelun Venäläiselle REN TV -kanavalle. Imaami kertoi olevansa sitä mieltä, että lukuisat muslimiväestön tekemät raiskaukset johtuisivat tietyistä naisten käyttämistä parfyymeista, jotka tuoksuvat kuulemma niin vastustamattomalle, ettei muslimit voi enää muuta kuin ryhtyä tositoimiin ja alkaa puskaraiskauksiin. 

Asia on sinällään äärimmäisen mielenkiintoinen kun tullaan tähän MK ULTRA Projetct Monarch tyyppiseen naisiin kohdistettuun seksiorja ohjelmointiin. Mitä voimakkaimmin tuo ohjelmointi on naisilla päällä, niin he yleensä käyttävät täysin samanlaitaista erittäin imelästi löyhkääviä parfyymeja ja koska tämä esiintyy kaikilla monarch ohjelmoinnin kohteeksi joutuneilla naisilla, niin kyseessä ei voi enää olla sattumasta.Mitä tuollainen imelähkö ja vahvasti löyhkäävällä parfyymilla oikein sitten yritetään saada aikaan, muuta kuin että sitä käyttävät naiset saisivat helpommin vieteltyä miehiä. Tai jopa joutua muslimiperäisten miesten raiskauksien uhreiksi

Parfyymien valmistajia on lukuisia ja yksiä maailman suurimpia niistä on mm. Ranskalainen Chanel 5.  Project monarch ohjelmoidun naisen tunnistaa usein kuvassa näkyvästä pukeutumistyylistä, sekä erittäin löyhkäävästä ja imelähköstä naisten parfyymista. Heillä on myös usein tatuoituna perhonen jonnekin puolelle kehoa, usein alaselkään. 

Project monarch on seksiorja ohjelmointi, joka perustuu alter-egon ohjelmoinnille. Eli tämä siis tarkoittaa, että silloin kun he joissa tuo ohjelma on tajunnassa, eivät toimi oman itsensä toimesta tuossa monarch tilassa. 
 

 

Monarch ohjelmoinnista CIA käyttää nimitystä Beta -ohjemointi, kun taas ns. nukkuvat murhaajat/tappajat on ohjelmoitu Delta -ohjelmoinnilla.


Kuka tahansa tuolla kadulla kulkeva narkkarialkoholisti voi olla myös tietämättään esim. tämän Delta -ohjelmoinnin uhri, jolla usein selittyy se, että miksi nämä useat elinkautisvangit pian tappavat uudelleen, kun pääsevät edelliset elinkautistuomiot istuttuaan vapaalle tai lomalle vankilasta. 


Heidän joukossaan tietenkin on myös paljon psykopaatteja, joilla ei ole minkäänlaista luontaista empatiakykyä. Tällaisiahan löytyy esimerkiksi politiikan piiristä useita, sekä suurten yritysten johdossa. 
 
 

Lähde: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2416/cologne-imam-perfume-is-to-blame-for-rapes.html