http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 19, 2016

Psykotroniset aseet
USA:n, Kiinan sekä Venäjän armeijalla on ollut hallussa jo kauan erittäin salaiseksi luokiteltuja aseita, joita kutsutaan psykotronisiksi aseiksi (psychotronic weapons). Nämä aseet kuuluvat ns. elektronisen sodankäynnin käyttötarkoituksiin, joissa mm. USA:n hallinnolla on aivan omat motiivit käydä tätä salaista sotaansa globaalisti.


Vuonna 1975 johtavimpia neuropsykologeja silloin Don R. Justesen toimi Kansasissa veteraanien sairaalassa ja johti salaisia neuropsykologisia kokeita, joissa testattiin psykotronisia aseita ihmisillä. Hän julkaisi tuolloin artikkelin jossa otti kantaa aiheeseen, että eläviä ihmisiä vastaan käytettäisiin mikroaaltoja.

Psykotronisia aseita voidaan käyttää ihmisiä vastaan heidän siitä tietämättään. Yksi vahvin tekijä sille, että kuinka helposti kuka tahansa ihminen voidaan näillä keinoilla esim. ohjelmoida yrittää tappaa toinen ihminen. Uhri saadaan helpommin tuohon tilaan, että hän ottaa ulkoiset käskyt vastaan, jos hän on esimerkiksi vuosia syönyt tiettyjä psyykelääkkeitä. Esim. Risperdal niminen psyykelääke pitkällä aikavälillä käytettynä syövyttää aivot pysyvästi, jolloin aivotoiminnalliset häiriöt muuttavat niiden toiminnan ja lisäävät tuntuvasti voimakkaita kognitiivisia häiriöitä. 

 Esim. tämä Laajasalossa venäjänsuomalaisen naisen surmannut Jukka Romppainen kertoi syöneensä juuri tätä Leponex nimistä psyykelääkettä vuosia ja kuuli sen johdosta ääniä päänsä sisällä. Nämä äänet eivät suinkaan tulleet hänen oman päänsä sisältä, vaan signaalit siihen, jotka kehoittivat surmaamaan tuon venäläisen naisen lähetettiin hänen tajuntaansa ulkopuolelta.Kyseessä on Naton käyttämä psykotroninen ase, jota nämä eräät tahot ovat käyttäneet kokojan ajaen korruptoituneen eliittin intressejä läpi. Tätä satelliiteista tapahtuvaa ihmisten tajunnan manipulointia tapahtuu jatkuvasti ja esimerkiksi kaikki Suomessa tapahtuneet koulusurmat ovat olleet samanlaisia operaatioita. Esimerkiksi Hyvinkään ampumavälikohtauksen aikoihin tuo signaali oli niin voimakas, että osat kuulivat jopa pääkaupunkiseudulla kuinka voimakas ELF-aalto signaali vinkui heidän korvissaan. Tämä oli tuo ohjelmointi joka lähetettiin koko uudenmaanläänin alueelle satelliiteista, mutta lopulta Hyvinkääläinen Eero Hiltunen otti vastaan tuon signaalin ja lähti kotinsa hakemaan isänsä hirvikiväärin ja palasi Hyvinkään keskustaan ja kiipesi lähimmän kerrostalon katolle, josta alkoi sitten ampumaan paikallisia baarin terassilla olleita ihmisiä.

Hiltunen ei kuulusteluissa kyennyt kertomaan tuolle minkäänlaista järjellistä motiivia ja väitti vielä, etti muistanut tuosta tilanteesta juuri mitään. Syy tähän johtui siitä, että silloin kun hänet ohjelmoitiin tuohon tekoon, niin hänen mielensä oli eräällä tavalla kaapattu. Tuo tila muistuttaa eräänlaista transsia, jolloin itse henkilön muisti katoaa ja hänelle aiemmin luotu kaksoispersoona (alter-ego) ottaa kuskin paikan.USA:n armeija käyttää tästä ohjelmoinnista nimitystä ”supersotilas” (the super soldier). Nimitys tulee siitä, että ihminen joka ohjelmoidaan toimii kuin sotilas, joka ottaa vastaan tappokäskyjä. Mutta se, että tätä käytetään USA:n armeijan sotilaisiin, niin tätä teknologiaa käytetään myös ihan tavallisiin ihmisiin.Ainoa ero on kuitenkin se, että vain sellainen ihminen voidaan ohjelmoida vaikka tappajaksi, jolla ei ole enää omaa tahto tarpeeksi vahva ja tästä syystä psyykelääkkeiden vuosittainen käyttö yleensä lopulta vie pois tuon vahvan tahdon keneltä tahansa ihmiseltä, jolloin heistä voi eliitti halutessaan vaikka ohjelmoida uuden joukkosurmaajan.

Vaikka MK ULTRA ohjelma käynnistyi CIA:n toimesta vuonna 1953, niin sen alle luotiin lukuisia aliohjelmia, joista mm. Hollywoodin viihdeteollisuuden sisällä Marilyn Monroe oli ensimmäisiä Project Monarchin prototyyppejä.

Tästä syystä Marilyn Monroella (oikealta nimeltään Norma Jeane) oli käytössään USA:n puolustusministeriön kulkulupa kortti. Vaikka skeptikot yrittävät väittää tätä kulkukorttia väärennöksi, niin näin ei kuitenkaan ole.Marilyn Monroe kuitenkin lopulta osoittautui hallinnon edustamille tahoille liian vaaralliseksi henkilöksi, koska hän mm. oli liian tuttavallinen presidentti John F. Kennedylle. Toisaalta voi myös olla, että myös Monroen ohjelmointi alkoi rakoilemaan, jonka seurauksena hän olisi halunnut paeta tuosta bimbo-ohjelmoinnista ja karata jonnekin kauaksi pois viihdealan sekoiluista.Mutta kuten hyvin monelle viihdealan maailmantähdille on käynyt lopulta niin, että ovat menettäneet henkensä ennenaikaisesti, kun ovat yrittäneet päästä karkuun vuosien aikana tienattuine miljooninensa. Mutta tällainen peli ei koskaan vetele viihdeteollisuuden mafian mielestä ja siksi he laittavat miltei aina kylmäksi jokaisen staran, joka yrittää kapinoida kontrolloijiansa vastaan.MK ULTRA tulee oikeasti sanoista Manufacturing Killers Unitizing Lethal Tradecraft Requiring Assassination, joten se kertoo jo suoraan sen, kuinka USA:n hallinto aikoi jo alusta asti luoda eräänlaisia ”Mantsurian Kandidaatteja”. Mutta lopulta he alkoivat luomaan myös traumaperäisellä mielenhallinnan projekteilla mm. hallinnolle työskenteleviä seksiorjia (Project Monarch). Esimerkiksi Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry ovat project monarchin prototyyppejä, eli he eivät ole pelkästään laulajia, vaan ovat myös CIA:n luomia seksiorjia.Tämän seksiorja ohjelmoinnin tarkoitus on tietenkin saada näiden maailmantähtien fanit käyttäytymään samalla tavalla ja vastaanottamaan sama ohjelmointi, jolla sitten viihdeteollisuuden takana oleva eliitti pystyy vaikuttamaan salaa miljoonien ihmisten piilotajuntaan.Musiikiiteollisuuden ja viihdeteollisuuden rooli tässä globaalissa, eli maailmanlaajuisessa aivopesussa on valtava ja sillä pyritään pitämään alhainen tietoisuustaso yllä. Se on sen tärkein asia, joka täytyy saada pysymään yllä keinolla millä hyvänsä. Tästä syystä musiikkiteollisuus on sitten viime vuosien esimerkiksi harmoonisesti köyhtynyt esim. 80-luvun ajoista, jolloin viellä pop-musiikkiteollisuudessa sallittiin laajempien sointujen käyttö. Mutta nykyään popmusiikin soinnutus on romutettu ja se muistuttaa nykyään kuin ruosteista Saabia.


Matthew Pauly toimi aikanaan tietokoneohjelmointi alalla ja hän joutui aikanaan armeijan sieppaamaksi, minkä johdosta hänet ohjelmoitiin hallinnolle työskenteleväksi tappajaksi.Mielenhallintaoperaatio tehtiin hänen mukaansa armeijan käyttämissä autoissa sisällä.Hänellä meni lopulta 3-5 kuukautta siihen, kun hän yritti palauttaa traumaperäisiä muistoja ja kokemuksia tuosta häneen kohdistetusta ohjelmointijaksosta.Pauly kertoo myös siitä, kuinka hänet valittiin tuohon mielenohjelmointiin sen takia, koska hänellä oli aiempia mieleen kohdistettuja traumoja, joka varmisti sen että hänet oli siksi helpompi ohjelmoida.Tästä menneisyydessä olevasta traumasta Paulylle oli jäänyt postraumaattinen stressioireyhtymä, joka liittyi erään Air Francen koneen lento-onnettomuuden todistamiseen.USA:n ja Iso-Britannian armeija käytti traumaperäisessä mielenohjelmoinnissa apunaan mm. sähköshokkeja, sekä uhrin kasvoihin heijastettiin mm. voimakkaita halogeenivaloja, jotta hän ei nähnyt kiduttajiaan.Mielenohjelmoijat työskentelivät USA:n ja Iso-Britannian armeijalle eräänlaisessa erikoisjoukossa, joka oli erikoistunut psykologisiin operaatioihin. Eli näihin, missä luotiin uusia tappajia, jotka ohjelmoitiin työskentelemään hallitukselle tietämättään.

Pauly kertoi myös kuinka ohjelmoinnista käytettiin supersotilasohjelmointi nimitystä.Nukkuva salamurhaajaNukkuva salamurhaaja on CIA:n käyttämä nimitys tappajasta, joka on ohjelmoitu tappamaan ja toimii tiedostamattomassa tilassa, jolloin hän ei muista noista tapahtumista mitään. Näin murhatapaukset saadaan peiteltyä, jotta niiden oikea ja poliittinen motiivi ei selviäisi. Eli jos joku täällä Suomessa on vaikka puukotettu hengiltä kadulla, niin tekijä ei osaa kertoa tuolle teolleen mitään motiivia, mutta tuo motiivi on voinut tulla suoraan Yhdysvalloista.

Suomen koulusurmaajat Pekka-Eric Auvinen sekä Matti-Juhani Saari ovat molemmat näitä nukkuvia salamurhaajia ja kummassakin tapauksessa oli joko tarkoitus tappaa jokin yksittäinen henkilö ja naamioida se koulusurmaksi. Tai sitten noiden molempien tapausten poliittinen motiivi oli kiristää Suomen aselakeja, joista tämä jälkimmäinen teoria on paljon todennäköisempi, koska vasta Kauhajoen koulusurmien jälkeen Suomeen perustettiin ulkomaalaisten tahojen painostamana aselakien tiukennuksia valmistellut Kauhajoki komitea.
  
Kampin ampumaradalla kolme ihmistä ampunut Sanna Sillanpää oli myös MK ULTRA mielenhallintaohjelman uhri, joka toimi tuolla myös samankaltaisessa tiedostomattomassa tilassa, jossa tappokäskyt lähetettiin hänen päähänsä. Hänhän oli vielä tuon joukkosurman aikaan todennut yhdelle henkiinjääneelle miehelle tuolla Helsingin, Kampissa sijaitsevalla ampumaradalla; ”Näinhän opetettiin FBI:n akatemiassa”.Sanna Sillanpään murhaoikeudenkäynnissä ei selvinnyt minkäänlaista motiivia hänen teolleen ja hän ei puhunut siellä sanaakaan. Mutta Alibi lehdessä aikanaan haastateltiin erästä Helsinkiläistä parturia, joka kertoi kuinka hänen asiakkaakseen tuli vähän ennen tuota 21. helmikuuta 1999 tapahtunutta joukkosurmaa tällainen n. 30 vuotias nainen, joka valitteli että hänen mielenterveytensä on niin suuressa kriisissä, että hän tarvitsisi ammatillista apua. Tämä nainen oli Sanna Sillanpää, joka sitten muutama viikkoa myöhemmin surmasi vuokraamallaan pistoolilla 23-vuotian ampumaradan valvojan, 25 vuotiaan automekaanikon sekä 37 vuotiaan autonkuljettajan.Sillanpää oli akateemisesti koulutettu filosofian maisteri ja hän työskenteli it-alalla ja omisti mm. Nokian osakkeita. Eli hänellä meni muuten muodollisesti elämässään taloudellisesti oikein hyvin, mutta hän oli vetänyt SSRI-sarjan mielialalääkkeitä jo vuosia, jotka hänen psyykkisen tilansa sai lopulta tuohon, että hänestä oli eräille tahoille helppo ohjelmoida nukkuva murhaaja.Huhujen mukaan Sillanpää on jo nykyään vapaalla jalalla ja kärsinyt elinkautistuominsa, jonka vietti Kuopion psykiatrisessa mielisairaalassa, jossa on paljon vankeustuomion saaneita tappajia.Yhteiskunnan olisi tarkoitus pitää tällaiset nukkuvat surmaajat poissa kaduilta, mutta se että tälle turvallisuusongelmalle ei pystytä Suomessa tekemään mitään johtuu siitä, että Nato on näiden joukkosurmaajien mielenohjelmoinnin puikoissa. Ne ovat satelliittien kautta ajettavia tietokoneohjelmapohjaisia softia, joilla pystytään sekä lataamaan että lähettämään (upload) näiden nukkuvien salamurhaajien tajuntaan tietoja. 


Kyseessä on kieltämättä yksiä maailman vaarallisimpia keksintöjä ja kuten kerroimme alussa, niin myös Kiina ja Venäjä on näitä samoja laitteita kehitellyt. Mutta Yhdysvaltojen käsissä nämä laitteet ovat kuin ydinpommien laukaisukoodit murhanhimoisen psykopaatin käsissä.Guantamo Bay on myös USA:n armeijalle erittäin tärkeä kidutustukikohta, jossa he luovat MK ULTRA ohjelmaan uusia keinoja kidutukseen.He eivät siis missään tapauksessa CIA:n toimesta kiduta näitä vankeja huvikseen, vaan kaikki tuo kidutuksen aikana kerätty tieto ja data kerätään talteen ja sitä he käyttävät häikäilemättä hyväkseen näiden salaisten psykotronisten aseiden kehittelyssä.Tuo salattu teknologia on ollut jo vuosikymmenet niin pitkällä, että tuolla teknologialla voidaan jopa luoda ääni tai jopa hajuun liittyviä harhoja. Mutta mikäli henkilö jota näillä laitteilla kidutetaan hänen tietämättään, voi olla mm. valvonut 7 vuorokautta tietämättään ja lopulta siinä tulee sellainen kidutustila, jossa uhrin päivä ja unitajunta sekoittuvat keskenään ja myös samalla hänen tajuntaansa kidutetaan lisäksi näillä psykotronisilla aseilla.

USA:n sekä Iso-Britannian armeija tekee myös salaisissa testilaboratorioissaan tämänkaltaisia kidutuskokeita ihan tavallisille siepatuille ihmisille. Osat näihin testeihin joutuneista saattaat olla ns. ennalta valittuja supersotilaita. Yhdysvallat suoritti jo 70-luvulla tällaia salaisia kidutuskokeita New Yorkin lähellä sijaitsevassa Montaukin sotilastukikohdassa. Tuo koe tunsi nimen Montauk Project.Suurin osa Montaukin tukikohtaan siepatuista henkilöistä lopulta kuolivat noissa hirvittävissä kidutuskokeissa, joissa heidän psyykkistä kestävyyttä ja fyysistä kuntoa mitattiin äärimmäisissä kidutuskokeissa. Rense sivustolla eräs sieltä selvinnyt kertoo näistä kauheista kokemuksistaan siellä.


Yksi näistä siellä tehdyistä sairaista kidutusoperaatioista tunsi nimen Project Superman. Andy Pero niminen mies väittää olevansa niitä, jotka selvisivät tuosta kidutuskokeesta.Pero väittää, että hänet siepattiin Montaukin sotilastukikohtaan ja hänet altistettiin traumapohjaisen mielenhallinnan keinoin alttiiksi ohjelmoinnille, jossa hänestä yritettiin luoda hallinnolle tietämättään työskentelevä salamurhaaja, Mantsurian Kandidaatti.Pero alkoi vasta vuonna 1998 puhua julkisesti näistä kokemuksistaan.Pero kertoo, että häneen käytetty traumaperäinen mielenkontrollointi sekä ohjelmointi käsitti sähköshokkeja. Lisäksi niissä käytettiin apuvälineenä CIA:lle ominaista vesikidutusta.Kouluttajat mm. altistivat kokeeseen osallistuneet menemään transsiin, jolloin heille syötettiin viestejä, että näiden koehenkilöiden olisi määrä hypätä alas korkeista paikoista. Näin kokeeseen osallistuneet saatiin lopulta hyppäämään lentokoneesta ilman laskuvarjoa.Näissä Montaukin Camp Heron sotilastukikohdassa ohjelmoiduista miehistä suurin osa oli tarkoitettu ohjelmoida hallinnolle tietämättään työskenteleviksi Mantsurian Kandidaattien kaltaisiksi tappajiksi, osa taas supersotilaiksi. Mutta kokeeseen osallistuneet naiset oli taas tarkoitus ohjelmoida hallinnolle työskenteleviksi seksiagenteiksi. Eli heihin laitettu ohjelmointi oli tämä mistä USA:n tiedustelupalvelu CIA käyttää nimitystä sex kitten programmin, joka on project monarch ohjelmoinnin peruskulmakivi. Nainen saadaan käyttäytymään kuin kissa ja hänelle luodaan negatiivinen pakkomielle seksuaaliseen käyttäytymiseen.