http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 21, 2016

Tutkijat: Aurinkokunnasta löytynyt yhdeksäs planeetta


Yhdysvalloissa sijaitsevan California Institute of Technology -yliopiston tutkijat ovat väittäneet "ehkä" löytäneensä aurinkokunnastamme yhdeksännen planeetan. Sen massa on n. 5000-kertainen verrattuna Plutoon.  Joku voisi nyt jo sanoa, että Nibiru tai Planetta X on löydetty.

Tämän uutisen julkaisi alunperin maailman massaväestöön kohdistuvasta uutispropagandastaan Reuters. 

Niin kovin yllättävää koko uutisessa oli se, kuinka kerrottiin että tämä planeetta saattaa olla olemassa. Otsikossa kuitenkin kerrotaan, että kyseinen planeetta on jo löydetty ja perään on laitettu kysymysmerkki. 

Tämä on juuri tyylinäyte taitavasta massoille suunnatusta mielen muokkauksesta.

Jos muilta planeetoilta löydetään elämää, niin tutkijat uutisoivat, että muilla planeetoilla "saattaa olla elämää". Mitään ei koskaan kerrota ihmisille suoraan ja totuus pimitetään jokainen kerta, koska tieteen tarkoitus ei ole missään vaiheessa ollut raportoida absoluuttisia totuuksia. 

Koska tiede kaapattiin jo ajat sitten näiden korruptoituneiden valtatahojen käsiin ja he alkoivat lopulta käyttämään sitä valtaväestöön heijastetun propagandan käyttövälineenä, kun huomattiin miten teknokraattinen liike sai tehtyä ihmisistä tiedeuskovaisia.  Näin sitten tuo vain tiede on oikeassa suggestio porautui eteenkin akateemisesti koulutettujen tajuntaan.


Lähde: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tutkijat-loytaneet-aurinkokunnastamme-mahdollisesti-uuden-planeetan-se-on-iso/5699690