http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 12, 2016

MK ULTRA Project Monarch


Tämä video on kuvattu Monterreyssä, Meksikossa. Videolla esiintyvä nainen väittää olevansa Meksikon rikkaimman miehen Carlos Slimin henkilökohtainen seksiorja.

Hän kertoo joutuneensa noihin kuvioihin vuonna 2001, jolloin hän oli Meksiko Cityssä neljän kuukauden ajan.

"Muistan heidät juuri ja juuri, että he olivat nuoria ja vaikutusvaltaisia ja he joutuivat tapetuiksi.  Olen hakannut monia ovia ja haluan vapauteni taksin. Haluan vapauteni takaisin.
Carlos Slim Dominiqu tietää tästä. Haluan vapauteni takaisin.
Minun sieluuni sattii, että he poistivat hänet. Jättäkää minut rauhaan, he ovat jo valmiiksi vieneet minut poliisiasemalle ja väittivät, etteivät tienneet mitään. 
Sitten he veivät minut keskussairaalaan. Te olitte siellä. Painukaa helvettiin, koska te tapoitte Mourinón jne."
Nainen vielä huutaa, että nämä ihmiset tappavat monia ihmisiä ja syövät ihmisiä. 


Carlos Slim todellakin on meksikon varakkain ja Forbesin listan mukaan maailman toiseksi rikkain henkilö 72,2 miljardin dollarin omaisuudellaan. Bill Gates on kuulemma vain häntä edellä.
Mikä sitten estäisi häntä hankkimasta Mexico Cityn kaduilta itselleen henkilökohtaista seksiorjaa ja harjoittamasta kyseenlaista ihmiskauppaa. 

Yhdysvaltalainen Cathy O'Brien väittää oleensa entinen USA:n hallinnolle työskennellyt seksiorja ja sanoi, että isänsä myi hänet Yhdysvaltain hallinnon käyttöön. 
Hän väittää joutuneensa traumaperäisen mielenhallinnan ja manipuloinnin kohteeksi, jolla hänen muistinsa saatiin lamaannutettua. Näin uhri ei muista noista kokemukistaan mitään. Näin ollen jos kerta O'Brien väittää työskennelleensä mm. presidentti Bill Clintonille, niin tämä viittaisi myös siihen, että Monica Lewinsky saattoi olla samankaltainen MK ULTRA:n uhri, kuin O'Brien.


O'Brien on yksiä näitä harvoja MK ULTRA:n ohjelman uhreja, joka on uskaltanut puhua kokemuksistaan avoimesti julkisuudessa.   
Englanninkielinen Wikipedia mm. tituleeraa hänet salaliittoteoreetikoksi, vaikka hän on oikeasti MK ULTRA -ohjelman uhri.
Cathy O'Brien kertoo joutuneensa CIA:n salaisen MK ULTRA Monarkki projektin (Project Monarch) uhriksi. 
Se on Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n ajama salainen MK ULTRA projektin alla toimiva operaatio.

Monarkki tulee monarkkiperhosesta ja se on otettu sen vuoksi käyttöön, koska näissä Project Monarch kokeissa kidutetut uhrit näkevät usein monarkkiperhosta muistuttavan kohteen kidutuksien jälkeen. 

Kidutuksella saatiin sitten uhreille luotua trauman avulla kaksoispersonnallisuus, mutta tuo alter-ego saadaan kytkettyä päälle jollain ulkoisella triggerillä.


Tietynlaiset käsimerkit voivat olla triggeri, jolla saadaan kohdehenkilön kaksoispersonallisuus aktivoitua. 


Britney Spearsin monarch ohjelmoitu alter-ego kytkeytyi kerran päälle kesken haastattelun ja sen sai todennäköisesti aktivoitua yksittäinen sana.


Spears kuitenkin alkoi kapinoida ja vuonna 2007 päätti ajaa kaikki hiuksensa päästä, koska kapinoi sitä vastaan kun kaikki halusivat kuulemma koskea häneen. 

Lopulta hänet passitettiin psykiatriselle osastolle tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon vuoden 2008 alussa, jonka jälkeen hänet onnistuttiin ohjelmoimaan uudelleen. 

Näyttelijänä ja Playboy mallinakin tunnettu Tila Tequila on kertonut Britneystä seuraavaa, että hän yritti kuulemma päästä vapaaksi. 
Tequila kertoo, että peli on sellainen että jos sinä ohjelmoituna onnistut pääsemään vapaaksi tuosta traumaperäisen mielen ohjelmoinnista, niin sitten he tappavat sinut. Näin kävi lopulta myös Michael Jacksonille.

Kysymys on siis ollut vain ja ainoastaan näiden maailmantähtien totaalista kontrolloinnista. 

Mitä sitten on tämä PROJECT MONARCH. Se on eräänlainen viettelyohjelmointi, joiden kohteeksi joutuvat n. 73 % naiset. 
Sitä käytetään poptähdissä tietenkin saamaan mahdollisimman voimakas efekti kohderyhmässä, jotta levyjä saadaan myytyä jne. Kun taas monat naiset tietämättään ovat saattaneet myös joutua saman ohjelmoinnin kohteiksi ja käyttäytyä mm. humalassa tuon alter-egonsa kautta vietellen miehiä.

Mistä sitten tunnistat project monarch ohjelmoidun henkilön ? 
 

Tyypillisin uhri johon on jäänyt project monarch kaltainen alter-ego ohjelmointi päälle on alaikäisenä raiskauksen kohteeksi joutunut nainen.

Hänet tunnistaa myös siitä, että trauman ollessa käsittelemätön ei nämä henkilöt kykene alter-egonsa ollessa päällä luomaan minkäänlaista katsekontaktia.

He ovat käytännössä eräänlaisia pimeyden voimien nukkuvia agentteja, jos nyt tässä muodossa voidaan sanoa.

Ehkä yleisin tapaus minkä voisi ottaa esimerkiksi on se, että joku perheellinen mies kohtaa jonkun tällaisen naisen ja tuntee koko salasuhteen ajan voimakasta henkistä kärsimystä. Mutta juttu onkin siinä, että vaikka olisi sinkku, niin tämä henkinen kärsimys olisi yhtä voimakas kuin muulloinkin, koska hän on tietämättään tekemisissä monarch traumatisoidun naisen kanssa.


Monarch ohjelmoidut ihmiset lisäksi käyttävät yleensä vain samankaltaisia vaatteita ja sekä miehillä, että naisilla on aika samaanlainen pukeutumistyyli. 


Monarch ohjelmoinnin kohteeksi joutuneissa on kuitenkin muistettava se, että valtaosa heistä ei yli 95 % tiedä, että heidät on ohjelmoitu.

Jos joudut tällaisen henkilön kanssa vaikka salaiseen suhteeseen, niin kaikki tuo siinä koettu negatiivisuutta ja ahdistusta aiheuttava seksuaalinen kanssakäyminen on samalla eräänlainen Illuminatin satanistinen rituaali.

Tästä aiheesta on tehty ihan väritettyjä Hollywood elokuviakin.