http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2016

Kiekkohuuman psykologinen vaikutusSuomen nuoret kiekkoleijonat voittivat juuri 20-vuotiaiden sarjassa maailmanmestaruuden ja tämä siitä seurannut joukkosuggestion voima on ollut koko suomen kisakatsomoissa valtava. Sitä kutsutaan paremmin sanalla kiekkohuuma.

Tällaista ns. kansallishurmosta ei saa aikaan mikään muu kuin maan suosituin joukkueurheilu, joka on suomessa jääkiekko. 

No mietitääs sitten, että kun Kokoomus tai Keskusta sai vaalivoiton, niin moniko lähti pyörimään voitonhurmoksessa Keskustan tai Kokoomuksen liput liehuen pitkin Helsingin keskustaa tööttäillen ja koko pää täynnä poliittisen puolueen voitonhurmosta? En usko että kukaan suomalainen voisi olla niin pönttö, että lähtisi vielä alasti uimaan Havis Amandan patsaalle ilkosillaan, jos hänen lempipuolueensa voittaisi vaalit. Mutta joukkueurheilun aiheuttama kansallismielisyys saa sellaisen joukkosuggestion aikaan. 

Mutta mitäs sitten jos Suomen kansa saisi samanlaisen joukkohurmion päälle siitä, että Suomi olisi valmis eroamaan EU:sta. Tällainenhan miellettäisiin hyvin helposti rikolliseksi luokitelluksi kansankiihotukseksi, minkälaista reaktiota kansassa eliitti pelkää. 

Eliitti on niin kauan tyytyväinen, kun kansa saa vain sen joukkosuggestion massiivisen hurmoksen aikaan vain joukkueurheilun muodossa, koska se on sitä kuuluisaa sirkushuveja kansalle. Pysyy sitten kansalaiset kurissa, kun eivät ala isompikenkäisiä herroja vastaan kapinoimaan.


Jos katsomme jääkiekkoa ja sen kansainvälisen menestyksen kehitystä suomessa, niin siitä on jo tullut eräänlainen kansallisikoni tässä maassa. Ottaen huomioon sen, että minkälaisen kansallishurmoksen se saa tässä harvalukuisessa maassa aikaan, voitaisiin se jo hyvin nimetä kansankiihotukselliseksi asiaksi. Sillä sehän on fakta, että kaikki tällaiset urheiluun liittyvät kansallishurmokset edistävät Suomen isänmaallisia aatteita, joita kasaarijuutalainen eliitti (Illuminati) vihaa yli kaiken, koska se estää heitä lakkauttamasta näiden vahvan kansallisuusidentiteetin maiden omaavien maiden itsenäisyyden.

 Mutta kuvittele ja visualisoi, että yksi iso jäähalli on täynnä Suomalaisia, jotka hurraavat 13 800 katsojan voimin sille, että Suomi lähti EU:sta ja hurmos on sama kuin tämä nuorten maailmanmestaruus. Jos sellainen meininki saataisiin tässä maassa aikaan, niin se tietäisi nykyisen korruptoituneen valtiovallan ja eliitin tuhoa. Heidän valtansa lähtisi silloin vain yhdessä yössä, koska kyse on täysin henkisen fysiikan lajeista.

Jääkiekko on kansallisena joukkueurheiluna taitavasti kehitetty illuusio, jolla nykyisetkin vallanpitäjät pystyvät varmistamaan sen, että kansallinen joukkohurmos pidetään vain jäähalleissa. Joku voi toki herätysliikkeissä kokea jotain vastaavaa, mutta heti jos Suomen kansa alkaisi kokemaan tätä samaa tunnetilaa yksilöinä, niin se nähtäisiin välittömästi kansalliseksi uhaksi globaalille talous ja valtaeliitille.

Kansallisessa jääkiekossa näkyy myös vahvasti vahva me henki, jonka sisällä myös kiekkoyleisö elää vahvasti mukana. Jos tämä me = Suomen kansa, niin mikä sitten estää käyttämästä tätä samaa me henkeä Suomen sisäisten asioiden parantamiseen ? Sekö, ettei niistä järjestetä erillistä turnausta. 

Miltä kuullostaisi jos järjestettäisiin vastaavanlainen 2-viikkoinen turnaus, jonka aikana Suomi päättäisi, että eroaako se EU:sta, jonka Yleisradio näyttäisi yksinoikeudella ulos. Sitten ratkaisevilla hetkillä kaikkiin suomen baareihin olisi kokoontuneet Suomen paidat päällä joukko suomalaisia ja jännittämään EU:sta eroamisen äänestystulosta. Sitten kun lopulta julkistettaisiin Suomen ero EU:sta, niin riemu repeisi samalla hurmoksella, kuin mitä nyt nuorten kiekkoleijonien maailmanmestaruudesta.

Vain sinä itse olet joukkosuggestion vaikutuksen sallinut itsellesi ja tämä joukkohurmoksen hyvänolontunne erittää aivoihin voimakkaasti dopamiinia, mikä liittyy hyvänolon tunteeseen. Miksei sitä samaa saisi käyttää myös Suomen sisäisten asioiden parantamiseen ? 


Teksti: Teemu Vehkala