http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 26, 2016

Nato-kiima noussut Ruotsin eliitin sisällä


Ruotsin eliitin sisällä vallitseva Nato-kiima on noussut selvästi naapurimaassamme, kun nyt siellä Ruotsalainen kenraalimajuri ja Ruotsin maavoimien komentaja Anders Brännström uhoaa Ruotsin tiedotusvälineissä kuinka "Ruotsi voi olla sodassa jo 2 vuoden päästä".


Samalla myös Ruotsin puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Allan Widman totesi tiistaina Afronbladetille, että Brännströmin lausunto tulee johtamaan uuteen keskusteluun Ruotsin puolustuksen tulevaisuudesta. Hänelle Venäjä näyttäytyi suurimpana uhkana.


Kyseisessä Ilta-Sanomien julkaisemassa lehtiartikkelissa ei missään kohtaa mainittu sanallakaan Natoa, vaikka tästä on koko ajan ollut kyse. Ruotsi on saatava Natoon keinolla millä hyvänsä ja samoin Suomi. Tämän vuoksi Nato-kiima on noussut naapurimaassa.

Ruotsin eliitillä ja Natolla tiiviit suhteet jo vuosia
Tästä ei kauan ole aikaa, kun Ruotsin, Sälenissä pidettiin vuonna 2013 Naton turvallisuuspoliittinen konferenssi jossa silloinen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen kehui Naton ja Ruotsin kumppanussuhteita. Ilmeisesti tällä hetkellä ne kumppanuussuhteet ovat hieman tuuliajolla, koska Ruotsi ei ole vieläkään liittynyt lopullisesti Natoon.

Kaiken tämän Nato-painostuksen taustalla on USA:n hallitus ja sen toimeksiantaja-tahot. Heille Ruotsi ja Suomi merkitsevät vain eliitin tavoitteleman suursodan (USA/Nato maat vastaan Venäjä/Kiina)  välilaskumaita. Rauhaan ei nämä vallan ja murhanhimoiset psykopaatit pyri missään vaiheessa.  

Suomen ja Ruotsin turvallisuustilanne ei ole Natottamisen syy, vaan sen motiivi on Illuminati-eliitin tavoittelema kolmas maailmansota, jota jo käydään talouden keinoin Venäjää vastaan.

Illuminati-eliitillä kun on koko ajan ollut tiiviit yhteydet läntisiin tiedustelupalveluihin, jotka taas organisoivat mm. ISIS-terroristien nimellä tehtyjä valtionterrori-iskuja. Niin ei ole yhtään poissuljettua, että Ranskan tyylisiä marraskuussa 2015 tehtyjä Nato Gladion kaltaisia verisiä terroritekoja nähtäisiin myös täällä Skandinaviassa, jos nämä maat eivät suostu liittymään Natoon. 

Uhkailu, kiristys, lahjonta sekä terrorismi on aina ollut tämän korruptoituneen valtaeliitin keinoja pitää kuviteltu maailmanvaltansa käsissään.  Ruotsissa ilmiselvästi kristillisdemokraatit ja keskustapuolue saatiin lopulta kääntymään Nato-jäsenyyden kannalle näillä keinoilla.


Suomessa taas USA:n hallinto sopi Kokoomus puolueen kanssa salaisesti kahdenkeskisessä sähköpostien vaihdossa vuonna 2006, että jos Kokoomus lupaisi viedä Suomen Natoon, niin jenkit lupasivat nostaa vaalivilpillä heidät valtaan pääpuolueeksi ja näinhän sitten kävi seuraavina vuosina.  

Suomen hallitus on ollut siis kaikki nämä viimeiset vuodet pelkkä USA:n hallinnon käsikassara ja poliittisesti pelkän koiran asemassa, jota kasaarien Illuminatin herra-isoherrat taluttavat.

Paavo Väyrysen vetäytyminen Keskustan toiminnasta viestii edelleen siitä, että tätä maata johdetaan edelleen aivan muualta kuin täältä.  
Jos totta puhutaan, niin tästä Suomenkin velkaantumisesta on vastuussa nämä kaksi miestä Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö, jotka 90-luvulla valehtelivat Suomella EU:sta ja eurosta.

Valehtelivat koska heidät lahjottiin tekemään tuo päätös ja viemään Suomi EMU:n rahaliittoon sekä EU:n jäseneksi ilman eduskunnan hyväksyntää.

Tämänlainen rikosnimike on yleensä tunnettu nimellä valtiopetos, tai maanpetos josta kovin vankeusrangaistus on elinkautinen vankeusrangaistus. Mutta jos kyseessä on salaseurojen jäsenet, niin nämä rikolliset herrakerhot suojelevat toisiaan jopa kovissakin rikoksissa.

Valtionpetos: Rikoslaki
8 Luku
” (sivu 1447):

1§ Vanhentumisesta
“Syyteoikeus rikoksesta, josta säädetty kovin rangaistus on elinkautinen vapausrangaistus, ei vanhennu.”