http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 13, 2016

Free Radio Revolutionin kanavanpitäjä joutui kyberstalkkerin kohteeksi


Free Radio Revolution Youtube kanavastaan paremmin tunnettu Jeff C on kertonut joutuneensa järjestelmällisen nettihäiriköinnin kohteeksi.

Mies joka häntä on kyberstalkannut jo useita kuukausia netissä esiintyy internetissä nimellä Steve Keays.

Monet kyberstalkkaajat luulevat, ettei kyberstalkkaus olisi rikos, mutta se on rikokseksi määritelty lailla.

Free Radio Revolution kanavan pitäjä näytti tuolla Youtube videolla, miten tämä hänen kyberstalkkaajansa on ottanut elämäntehtäväkseen yrittää tuhota hänen koko työnsä, sillä tämä mr. Keays käyttää kaikesta ajastaan 7 vuorokautta viikossa, vain tämän Free Radio Revolution kanavan pitäjän kyberstalkkaukseen. Levittää hänestä perättömiä huhuja aina Alex Jonesin Inforwarsin sivuille.


Tapahtuuko kyberstalkkausta Suomessa


Kyllä koko ajan ja enemmissä määrin. Siihen ovat erikoistuneet täällä enemmänkin alan sivustot http://www.ylilauta.org, jonka pääasiallinen käyttäjäryhmä on n. 14-25 vuotiaat keskenkasvuiset teinit.

Itse allekirjoittaneesta siellä kirjoitellaan toistuvasti henkilöhahmoon kohdistuvia herjauksia päivästä toiseen. Eräs siellä toimivista stalkkereista on jopa perustanut oman "kilpailevan" bloginsa, jossa yrittää kumota kaikki täällä minun kirjoitetut artikkelit. 

Nämä meikäläisen kaltaisen blogistin kritisoijat voisivat myös olla aivan tavallisia nuorukaisia, mutta n. vuosi sitten en voinut olla kiinnittämättä huomiota yhteen siellä nähtyyn viestiin. 


Tämä tyyppi siis kritisoi minua siitä, että mistä pirusta minulla löytyy ylimääräistä rahaa ostaa koko ajan uusia soittimia ? 

Kas kummaa kun olin juuri vain 3 vuorokautta aikaisemmin tilannut Saksasta Thomannilta 77,00 euron hintaisen viulun ja edellisestä Thomann tilauksesta oli kulunut monia vuosia aikaa. 


Voisiko joku jonnenuori hakkeroida minun postitilaukseni ja saada selville tuon, vai olisikohan sittenkin voinut olla niin, että tämä kusipää joka tuossa vaahtosi olisi erään Ratakatu 12 osoitteessa olevan suojelupoliisin palveluksessa ?  Heillä kyllä varmasti on seurannassa minulle tuleva henkilökohtainen posti sekä sähköposti. Joten miksi heidän täytyy olla niin urpoja, että paljastavat itsensä ? 

Luuliko tuo poliisi jotenkin pelottelevan minua sillä tiedolla, että hän näkee kaikki minun sähköpostiliikenteen gmailista.


Tämän Free Radio Revolutionin Youtube kanavanpitäjän tapauksessa voimme nähdä sen, että häneenkin kohdistuva kyberstalkkaus on sen harjoittajalle jokapäiväistä. Mistä sen tietää, vaikka tämä mr. Steve olisi CIA:n palveluksessa ? 

Sillä kaikki tämä mitä tämä Free Radio Revolution kanavanpitäjä tai minä teemme, katsotaan USA:n globaalien intressien vastaiseksi. Mistä johtuu se, miksi meidänlaisten totuustaistelijoiden toiminta nähdään uhkaksi korruptoituneelle Illuminatille.  Sen vuoksi allekirjoittanutkin on yritetty hiljentää jo lukuisia kertoja, yritetty ajaa yli jenkkimaasturilla keskellä päivää. 

Tämäkö sitten osoittaa sen, että minä olen vain kaiken aikaa täällä näppäimistön takana järjestelmällisesti valehdellut teille. 

No ei todellakaan, vaan se kertoo sen, että olen ollut aina oikeassa ja mitä enemmän nämä vastapuolen pirulaiset yrittävät uusia temppujaan, niin he vain kusevat omaan nilkkoihinsa. Eihän tälläkään blogilla ollut vielä silloin 17.02.2011 kuin vain 470 000 lukijaa, jolloin minut yritettiin myrkyttää hiljaiseksi. Sitten tuosta 4kk pakkohoidotuksesta kuuli puolimiljoonaa suomalaista ja tämän blogin lukijamäärä ylitti miljoonan tuona vuonna. 

Metsä vastaa kun sinne huudetaan ja nuotioon on aivan turha kaataa bensaa, yrittäessään saada sitä sammumaan. Tämä aivan sama luonnonlaki pätee myös tämän globaalin paskasakin kohdalla, kun pelkäävät jokaista totuustaistelijaa, jotka käyvät informaatiosotaa näitä sionistien suurmedioita vastaan. Suomessahan MV-lehti on jo selättänyt kaikki suuret mediat ja nyt suuret puolueet laittoivatkin nuoret asialle seuraavaan hyökkäykseen MV-lehteä vastaan.

Kokoomus ei uskaltanut lähteä tuohon, vaan laittoi siis nuorensa asialle. 

Kaiken energiansa he ovat keskittäneet siihen, että kokevat suurta huolta siitä, että MV-lehden perustanut Ilja Janitskin saa kattavia mainostuloja Googlelta MV-lehden suuren lukijakunnan ansiosta. 

He eivät uskalla kertoa sitä, että tässä ei ole kysymys missään vaiheessa ollut mainosrahoituksesta, vaan totuuden leviämisestä, mikä pelottaa poliittista eliittiä. Siksi he pelkäävät MV-lehden median vaikutusta ja sitä, kuinka sitä pystytään johtamaan nollabudjetilla. Helsingin Sanomat köyhtyy ja heidän liikevaihtonsa on todella heikko tällä hetkellä. 

MV-lehden kritisoivat tahot eivät ole vielä missään vaiheessa perustelleet väitteitään siitä, että mikä MV-lehden sisällössä on valheita. Aivan samalla tavalla tämä yksi urpo, joka perusti oikein domainin, jossa hyökkää tätä sivustoa vastaan nimellä NWO-valehtelu. Yrittää tehdä itselleen elämäntehtävän siitä, että yrittää kumota kaikki täällä kirjoitetut asiat ja huutelee sitten sympatioita itselleen tuolla ylilaudassa minuun kohdistetuissa Ylilaudan haukkumaketjuissa.

Mikäli kyseessä on tämä sama kyberstalkkeri, joka tiesi tuostsa minun Thomann soitinkaupan tilauksestani, niin jäljet johtavat siinä tapauksessa Supoon tai KRP:n. Sillä poliisihallitus pallotteli jo aiemmin tänä vuonna tähän blogiin liitetyn tutkinnan siitä, että olisinko minä bloginpitäjänä syyllistynyt laittomaan rahankeruuseen. Kuulusteluissa kysyttiin mm. kysymys, että "Miksi kirjoitat tätä blogia", joka oli kysymyksistä täysin poliittinen eikä liity mitenkään tämän blogissa liittyneeseen mahdolliseen laittomaan rahankeruuseen.

Juttu on tällä hetkellä syyttäjällä syyteharkinnassa ja vastapuoli miettii nyt tällä hetkellä, että mitä nyt he tekisivät tämän kuuman perunan kanssa. Effi ry:hän sai jo aiempina vuosina rahankeruutoiminnasta n. 4000 euron sakot ja ry:n jäsenet tuomittiin vielä ehdollisiin tuomioihin.

Effi kuitenkin voitti lopulta oikeudessa tuon, eikä lopulta lahjoitussivu tarvinnut erillistä rahankeruulupaa. 

Effin kohdalla tuo laittomasta rahankeruusta epäily oli poliittinen, aivan kuin se oli myös Verkkomedia.org sivustoon liittyen poliittinen. Samalla myös tähän sivustoon liitetty epäily on myös tehty vain poliittisista syistä.