http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 15, 2016

Rauni-Leena Luukanen-Kilden kuolemasta uutta tietoa


Lääkäri, kirjailija ja ufo/mind control aiheista tunnettu luennoitsija Rauni-Leena Luukanen-Kilde menehtyi vuosi sitten Vaasalaisessa sairaalassa.

Hänen tilansa oli äkillisesti heikentynyt norjassa 17-18.12.2014 välisenä aikana ja hän oli kirjoittanut läheiselle ystävälleen seuraavan sähköpostiviestin tuolloin;

"Than you, i was badly attacked 17-18. dec with psychotronic weapons laying at the floor "

Eli hän joutui siis todella vakavan ja vaarallisten psykotronisten aseiden hyökkäyksen kohteeksi 17-18. joulukuuta 2014. 


Voin suoraan sanoa, että itse kun jouduin samanlaisten pulssiaseiden käytön kohteeksi maaliskuun alussa 2012, niin se ei ole leikkiä mitä näillä vehkeillä voidaan saada aikaan. Pahimmillaan uhrin sydän saadaan niillä pysäytettyä ja nämä aseet toimivat myös seinien läpi. 

Omalla kohdallani pulssi ammuttiin kotioven läpi ja tämä tapahtui vain päivää ennen sitä, kun ylitseni yritettiin ajaa jenkkihummerilla iltapäivällä perjantaisena päivänä 9. maaliskuuta 2012. 

Ulkomaisille tiedustelupalveluille työskentelevät tahot yrittivät ilmeisesti päästä varmemmalla ja yrittää tuota temppua ensin pulssiaseilla, ettei yliajoa olisi enää tarvittu. Mutta kumpikin operaatio heiltä epäonnistui, koska tuli taustatukea. 

Rauni-Leena jatkaa viestiään; "Jouduin soittamaan lopulta ambulanssin 19.12.2014 ja sairaalassa alkoivat hoitovirheet muutamien minuuttien kuluttua. Miespuolinen sairaanhoitaja löi minun oikeanpuoleista munuaistani kovaa, että virtsatieni alkoivat toimimaan huonosti. 

Sanoin hoitajille siellä, että kaikki nämä oireet olivat tulleet säteilytyksellä."

Olen tällä hetkellä todella heikoissa voimissa ja sänkypotilaana kaiket päivät." Tässä vaiheessa Rauni-Leena oli jo siirretty Suomeen saamaan sairaalahoitoa. Jesse Venturan Yhdysvaltalaisessa tv-sarjassa haastateltiin yhdessä jaksossa näitä säteilyaseiden kohteeksi joutuneita henkilöitä ja eivät he mitenkään harhaisilta vaikuttaneet. Aivan normaaleilta ihmisiltä, joilla vain sattui olemaan henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä, minkä vuoksi heistä oli tullut USA:n tiedustelupalvelun ja hallinnon kohteita hitlistalla. Siksi tämä säteily biimaus (beaming radiation) minkä kohteeksi Rauni-Leena joutui useasti elämänsä aikana ei ole mitään kuviteltua harhaa. Sillä olen myös itse joutunut 2-viikon ajaksi tällaisen jatkuvan etä-säteilytyksen kohteeksi 2012 helmi-maaliskuussa. 

Sillä keinoin saadaan uhrin psyykkinen tila ajettua todella tiukille säteilyaseilla, kun et pysty nukkumaan viikkoihin. Lopulta uhrin psyyke ja siitä seuraava unettomuus laittaa uhrin ruumiin todella vaaralliseen yli-rasitustilaan.  Lisäksi kaikki nuo uhrille tapahtuvat henkirikoksen yritykset voidaan näin leimata lähipiirin johdosta vain hullun harhoiksi, joka laitetaan mm. väsymyksen piikkiin.

CIA:lla ja Saksan BDN:llä (Saksan tiedustelupalvelu) on tapana ottaa kohteiksi ulkomaalaisten tahojen toimeksiannoista Eurooppalaisia toisinajattelijoita, joita yritetään pyydystää kuin jänistä 2-viikon ajan. 

Operaatioon kuuluu se, että kohdetta grillataan ensin 1-4 viikkoa säteilyaseilla, jotta uhrin psyyke saadaan murrettua. Tässä säteilyaseiden aiheuttamassa säteilyssä keho ei kykene rentoutumaan, jolloin unensaanti saadaan estettyä. Tämä saa sitten uhrien psyykeen todella heikoon kuntoon. Osa uhreista päätyy jopa itsemurhaan, jos tämä ohjelmointi onnistutaan etänä ajamaan läpi, mitä usein yritetään saada aikaan. 

Suomen suojelupoliisi SUPO ei ole mukana tällaisissa operaatioissa, vaan se vain tietää, että tällaisia toisinajattelijoiden ajojahteja järjestetään jopa Suomessa. Suomen ulkoministeriö antaa niihin luvan ja Suomihan on jopa sallinut CIA:lle käyttää Helsinki-Vantaan lentoasemaa CIA:n salaisten vankilentojen välilaskupaikkana.

Rauni-Leena kertoi muutama vuosi sitten Radio NRJ:n haastattelussa, että hänet omien sanojensa mukaan yritettiin tappaa lukuisia kertoja. Mutta näistä operaatioista miltei mikään ei onnistunut, koska häntä tultiin jokainen kerta auttamaan. Näissä hommissa ei yksinkertaisesti pärjäisi ilman kosmisia henkivartijoita. CIA, Mossad, BND jne. muut pirulaiset ovat täysin avuttomia näiden kosmisten turvatoimien edessä. Joskus käy jopa niin, että häviää muutamia tunteja aikaa, jos nämä selustanturvaajat joutuvat puuttumaan peliin.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde teki jokatapauksessa  todella kunnioitettavan elämäntyön, jonka jälki on edelleen täällä seuraaville jälkipolville. Hänen toimintansa nähtiin suurvalloille hyvin suurena uhkana juuri sen vuoksi, koska hän uskalsi puhua mm. mielenhallintaan ja ufoihin liittyvistä asioista. Eli juuri niistä, mitä CIA on yrittänyt salata sitten 40-luvun keinolla millä hyvänsä. 

Mutta nykyään elämme aikoja jolloin tiedonhankkimisen vapaus on jokaisen ulottuvilla. Ainoa este sille vapaan tiedon hankkimiselle on vain oma avoin mieli ja jokaisen meidän yksilökohtaisen tietoisuuden taso. 

Eliitti on kauhuissaan jos yksikään meistä saavuttaa sen paljon pelätyn itsetietoisuuden rajan, jolloin kykenee hahmottamaan koko maailman omien aistiensa kautta. 

Silloin pääsee lopullisesti ulos tuolta globaalista tietoisuuden vankilasta ja yleensä sen jälkeen nuo television aivopesuviihdesarjat eivät enää kiinnosta ketään. Vaan löytää oman sisäisen itsensä ja haluaa sitä kautta auttaa myös muita saavuttamaan tämän saman kollektiivisen heräämisen.