http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 19, 2011

Yli 10 % käytettävissä olevasta työvoimsta ovat oikeasti laittomia työsuhteitaTiesittekö, että maassamme olevasta käytettävästä työvoimasta yli 10 % on oikeasti laittomia työsuhteita.

YK:n ihmisoikeusjulistuksen mukaan sellainen pakkotyö, jota joku joutuu tekemään vastoin tahtoaan, palkatta ja rangaistuksen uhan alla on laitonta.

Alipalkkaaminenkin on myös laitonta touhua ja siitä myös monet lafgat menettävät myös yrittäjän toimilupansa jne.Mutta mitenkäs sitten kun TE-keskus määrää suomalaisen työntekijän tekemään huomattavasti alipalkattua työtä (n. 3,20 EUR/tunti) rangaistuksen eli karenssin uhalla. Silloin tämä laiton orjatyösuhde muuttukin täysin lailliseksi toiminnaksi.

Toisinsanoen TE-keskus antaa täyden siunauksen suomen kansalaisiin kohdistuvalle taloudelliselle väkivallalle. Ilmeisesti työntekijöiden oletetaan elättävän itsensä mm. pikapiveillä ja tämä taloudellinen väkivalta ikävä kyllä tähän usein ajaa. Pikavippifirmoja kun vielä pyörittävät sieluttomat rikolliset.

Kaiken muun hyvän lisäksi meillä on joitain kansanedustajia, jotka vaativat koko ajan ilmaisen pakkotyön lisäämistä. Heille ei riitä se, että työtön voidaan määrätä ilmaistöihin työmarkkinatukea vastaan. He vaativat toimeentulotuenkin saamisen edellytytykseksi työpanosta.

Lähde: Saku Timonen