http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 16, 2011

Tiesittekö tämän tietoenator oyj:stäTiesittekös, että illuminatin hallinnoima yksityisomisteinen sijoituspankki Goldman Sachs omistaa Suomalaisesta Tietoenator oyj:stä n. 10 % osuuden ja mikäköhän mahtaa olla näiden juutalaispankkiirien motiivi omistaa suomalaisesta it-konsultointi yhtiöstä tuollainen osuus?

Tietoenator oyj kun on ollut hyvin näkyvässä roolissa Suomen valtion viimeisimmissä vaalipetoksissa. Sillä on valittu mm. Kansallinen Kokoomus vaalivoittajaksi väärennetyllä äänenlaskulla ja kaikki käy erittäin helposti pienellä ohjelmakoodila. Koska vaalithan järjestetään Tietoeantorin kautta elektronisesti.

Suomenvaltion budjettikin on tehty Yhdysvalalaisen konsulsointointiyhtiö McKinsey & Company kautta. Niin mikähän mahtaa olla Goldman Sachs pankin osuus suomen politiikan manipuloimisessa.

Tunnetaan sanonta follow the money, eli seuraa rahaa. Näin ollen tuo n. 10 % omistus Tietoenator oyj:stä on Goldman Sachs pankin kiitos siitä, että kyseinen it-konsultointiyhtiö järjestää täällä aina sellaisen vaalituloksen mitä sieltä ulkomailta taas tilataan ja näin toimii suomen nykyinen demokratia.Näin ollen 2012 vuoden presidentinvaaleissa ei ole mitään jännitettävää koska Sauli "Bilderberg" Niinistö valitaan tulevaksi presidentiksi. Jonka jälkeen hän alkaa valmistamaan suomen kansaa kohti uutta maailmanjärjestystä.


Lähde: Euroinvestor.co.uk