http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 20, 2011

Pohjois-Korean presidentti Kim Jong Il murhattiinPohjois-Korean diktaattori Kim Jong Il murhattiin lauantaina kertoo Japanin sotilastiedustelut sekä aasialaiset salajärjestöt. Diktaattorin salamurha oli osa aasiassa käytävää taistelua jossa Illuminatin Rothschildit ovat yrittäneet saada jalansijaa Pohjois-Koreassa.

Japanilaisten sotilastiedustelulähteiden mukaan Kim Jong Illin murhaan osallistui mm. kuusi CIA:n agenttia.

Nyt Pohjois-Koreassa on käynnissä vallanvaihto ja taistelu siitä, että toteutuuko maassa Rothschildien tahto kuten keskuspankin perustaminen. Jonka on määrä tulla Rothschildien haltuun ja nyt kun Kim Jong Illin poika Jong Un astuu valtaan. Hän tietää, että jos ei suostu Rothschildien ehtoihin käy hänelle samoin kuin isälleen.Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että nyt illuminati on saanut suoritettua maailmanpoliittisen invaasion Pohjois-Koreaan ja kuten aina. Ensimmäisenä käydään neuvottelua kyseisen maan johtajan kanssa ja jos se ei tuota tulosta niin sen jälkeen lähetetään CIA:n shakaalit. Mutta jos ei salamurhayrityskään tuota tulosta niin viimeisin vaihtoehto on USA:n armeijan invaasio. Entinen illuminatin neuvottelija (economic hitman) John Perkins kertoi kirjassaan "The Economic Hitman" tämän illuminatin käyttämän kaavan, jota he ovat käyttäneet aina maailman valtioiden haltuunottamisessa.
Benjamin Fulfordin mukaan illuminatin porukka suunnittelee edelleen kolmatta maailmansotaa joka aloitettaisiin hyökkäyksellä Iraniin sekä Syyriaan. Mutta heidän aikeensa pystytään edelleen pysäyttämään.Lisäksi Japania ollaan jälleen uhkailtu uusilla keinotekoisesti järjestetyillä maanjäristyksillä ja tsunamilla. Mutta tällä kerralla kohteeksi ollaan otettu Tokio.

Jos Tokioon tullaan hyökkäämään niin tällöin myös kanarian saarille hyökätään HAARP:lla joka saa aikaan yli 100 metrin korkuisen tsunamin joka iskeytyy New Yorkiin ja Washingtoniin.

Fulfordin mukaan USA:n sotilasjohdon täytyisi pidättää illuminatin maailmaneliitille työskentelevät rikolliset joihin kuuluu Donald Rumfeld, James Baker, Frank Carlucci, Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, Paul Wolfowitz, George Soros sekä heidän rikoskumppaninsa. Tämän jälkeen USA:ssa voitaisiin palauttaa valta ennalleen ja valita valtaan oikeita ihmisiä näiden illuminatille työskentelevien psykopaattien sijaan.