http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Hollywood näyttelijä löydettiin hirttäytyneenä asunnoltaanHollywood näyttelijä Lucy Gordon, 28 löydettiin hirttäytyneenä asunnoltaan Pariisissa. Median mukaan hänen miesystävänsä nukkui sillä aikaa kun näyttelijä hirtti itsensä.Tapahtumasta mielenkiintoisen tekee se, että Gordon oli edesmenneen näyttlijä Heath Ledgerin hyvä ystävä ja myös Ledger kuoli 28-vuotiaana.

Heath Ledgerin virallinen kuolinsyy oli unilääkkeiden tahaton yliannostus. Voi vaan miettiä, että kuka ottaa unilääkkeitä yliannostuksen tahattomasti? Ei oikein käy järkeen tuo selitys.

Sillä erittäin monien hollywood näyttelijöiden elämä ollaan tuhottu ja he ovat pääasiassa itse antaneet sille vallan. Koska sen kaiken glamourin takaa piilee varsin itsetuhoisat toimintamallit jotka toimivat taas aivopestyyn kohderyhmään kuin peili.

Hyvin useat hollywood näyttelijät ovat olleet mm. CIA:n MK ULTRA:lla aivopesty ja näin ollen he tottelevat koodinimillä hypnotisoituja käskyjä ja esim. itsemurhan tekeminen toimii myös tällä tekniikalla.Jonathan Brandis oli entinen lapsitähti joka löydettiin asunnoltaan hirttäytyneenä vuonna 2003. Hän oli kuollessaan 27-vuotias.

Lähde: http://www.findance.com/uutiset/6823/hollywood-tahti-lucy-gordon-teki-itsemurhan