http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2011

Köyhien asialla puolueen puheenjohtaja Terttu Savola kertoo keväisetä kiinniotostaanKöyhien asialla puolueen puheenjohtaja Terttu Savola kertoo kokemuksistaan mitä hänelle tapahtui 17. Huhtikuuta 2011 vaali-iltana. Kun hänet pahoinpideltiin ja heitettiin putkaan hänen selvittäessään pääsyään Helsingin musiikkitalossa järjestettyyn vaalitilaisuuteen.

Kun edellisinä vuosina vaali-iltana oli aina kutsuttu pienpuolueiden edustajat mukaan vaalitilaisuuteen. Mutta tänä kertana 2011 kevään eduskuntavaaleissa ei enää pienpuolueiden edustajia kutsuttu musiikkitalossa järjestettyyn vaalitilaisuuteen. Joten köyhien asialla pienpuolueen puheenjohtaja Terttu Savola kävi musiikkitalon ovella tiedustelemassa, että mikä oli syynä tähän ja kuka oli tehnyt päätöksen. Heti tämän jälkeen vartijat tarttuivat kiinni ja pyysivät poistumaan alueelta. Mutta myöhemmin hänen tultua uudelleen julkiselle alueelle tuli musiikkitalosta eräs henkilö joka uhkasi soittaa poliisit paikalle mutta monien minuuttienkaan jälkeen ei paikalla näkynyt kyseiseen tehtävään hälytettyjä poliiseja.

Mutta sitten kun Savola kolmannen kerran lähestyi musiikkitalon pyöröovia niin sitten talon sisältä tuli useita vartijointialan henkilöitä korvanapit korvissa ja tarttuivat Savolaan kiinni ja ojensivat parille saapuneelle poliisille, jotka korjasivat Savolan pasilan poliisiputkaan.
Terttu Savola tuli tunnetuksi jo aiemmin hänen paljastettua Suomessa TIETOENATOR yrityksen avulla harjoitettavan vaalivilpin. Eli olikin selvää, että tässä oli yksi painavin syy miksi pienpuolueiden edustajilta estettiin pääsy televisioitavaan vaalitilaisuuteen.Suomen korruptoitunut eliitti nuolee edelleen kansainvälisten keskuspankkimafian sekä heidän harjoittamien suurien korporaatioiden persettä ja ovat edelleen sitoutuneita harjoittamaan vaalivilppiä illuminatin laatimien ohjeiden mukaan. Näin ollen suomen presidentinkin vaalit ovat myös vilpilliset ja seuraava presidentti Sauli Niinistö valitaan väärin lasketuilla äänillä.

Kevään 2011 eduskuntavaaleissa Kansallinen Kokoomus sai huomattavasti vähemmän ääniä kuin Perussuomalaiset. Mutta Kokoomus julistettiin vaalien voittajaksi. Miksiköhän? Sillä USA:sta masinoitu euroopankin valtioiden poliittisen järjestelmän manipulointi on ollut aivan normaalia jo 60-luvulta saakka missä Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA manipuloi Suomenkin vaaleja ennalta määrätyillä keinoilla.