http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Benjamin Fulford American Freedom RadiossaBenjamin Fulford oli linjoilla 15. joulukuuta 2011 lähetetyssä American Freedom Radion ohjelmassa jossa David Morton toimii vetäjänä.

Morton kertoi ohjelman alussa, että kolleegansa David Wilcock oli eilisenä päivänä vastaanottanut tappouhkauksen.

Mortonin mukaan on raakaa nähdä kun kolleegat ovat joutuneet murhatuksi ja heitä olivat mm. freelance toimittaja Danny Casolaro, joka lähti ominpäin tutkimaan erästä inslaw case nimistä juttua. Mutta hänet murhattiin hotellihuoneeseen vuonna 1991, ennen kuin hänen juttuaan ehdittiin julkaista Time Magazine lehdessä, joka olisi ollut rajunluokan paljastus. Murha vieläpä lavastettiin näyttämään itsemurhalta.Danny Casolaro


Jim Keith oli tunnettu non-fiction kirjailija jonka tunnetuimpiin teoksiin kuuluivat mm. mustista helikoptereista kertova "Black Helicopters Over America" sekä Octopus. Jonka hän kirjoitti Ken Thomasin kanssa ja spekuloi juuri Danny Casolaron mystistä kuolemaa.

Elokuussa 1999 Keith putosi lavalta Burning Man festivaaleilla ja joutui sairaalaan. 7. Syyskuuta hän kuoli leikkaukseen.Jim Keith


John Handley oli David Mortonin hyvä ystävä ja tyyppi joka perehdytti Mortonin mm. Area 51 kaltaisten asioiden pariin.

Handley oli juuri saanut syöpään kuolevalta isältään 250 000 dollaria. Hän oli ehtinyt pestä autonsa Kalifornian Sacramentossa. Kunnes häneltä ammuttiin aivot pihalle keskellä päivää.Fulford kertoo, että tämä hänelle tapahtunut väitetty kidnappaus ei ollut aivan täysin totta. Sillä hän omien sanojensa mukaan oli vain menossa vuorille sen takia. Koska oli aikomassa käydä yksityistä keskustelua erään kontaktinsa kanssa ja sanoi sopivansa paikaksi kyseisen paikan, koska siellä ei yleensä kännykkäliikenne enää pelaa. Joten salakuuntelu on paljon vaikeampaa.

Fulford kertoi myös saaneensa tämän televisiossa väitetyn kidnappausepäilyn jälkeen yhteydenottoja mm. neljältä eri Japanin alamaailman järjestöltä joista yksi oli yamaguchi.

CIA myös kuulemma otti häneen yhteyttä ja yritti auttaa.

Mutta siten itse asiaan. Eli tämä oikeusjuttu joka on nostettu nyt illuminatin eliittiä vastaan. Liittyy siihen miten aikanaan heidän imperiuminsa Rockefellerien johdolla huomasi, että he eivät missään nimessä halunneet loppua 85 % osuutta maailman kultakannasta päätyvän muiden haltuun.

Joten tämän vuoksi he varastivat lähes kaikki tuona aikana liikkeellä olevista kultaomistuksista ja tämä lähes 85 % siitä sijaitsi tuohon aikaan Aasiassa. Joten II-maailmansodan aikana Japanin armeija hyökkäsi Kiinaan ja ryöväsi sieltä mm- kultaa ja näitä ryövättyjä kultaomistuksia illut hautasivat mm. Filippiineille ja näiden kultaomistusten yhteenlaskettu määrä on niin käsittämättömän suuri, että järki lähtee niitä laskiessa sillä jonkun tiedon mukaan kyse n. 555 000 kuutiometritonnista kultaa.

Illuminati sitten putsasi koko maailman kultaomistukset vuonna 1944 ja pani USA:ssa päälle lain, että kultaomistusten yksityisomistaminen oli laitonta.

John F. Kennedy taas aikanaan aikoi muuttaa Yhdysvaltojen dollarin takaisin sidottuna kultaan ja tästä pistettiin alulle USA:n kongressiin Executive Order 11110. Tätä uudistusta varten Kennedy vastaanotti kultaa mm. Indonesiasta. Mutta ei ehtinyt montakaan päivää kulua kunnes Kennedy sai kuulan kalloon.

Indonesian silloinen presidentti Sukarno ajettiin myöhemmin pois vallasta illuminatin toimesta vuonna 1967.

Vuonna 1998 sitten Kiinalaiset vaativat vuonna 1938 menettämiään kultaomistuksiaan takaisin Yhdysvaltojen keskuspankilta ja saadakseen asiansa perille veivät he sitten USA:n keskuspankin (Federal Reserve) oikeuteen tästä.

Saman aikaan sitten keskuspankin sisällä olitiin paniikissa, koska tiedettiin että heillä ei ole enää tätä määrää kultaa. Mutta sitä sitten luvattiin antaa takaisin 200 000 tonnia ja ensimmäinen toimituspäivä oltiin sovittu 12. Syyskuuta 2001

Tätä 200 000 tonnia kuulemma siten säilytettiin world trade center seiskan sisällä maan alla. Mutta kuuleman mukaan putsattiin puhtaaksi ennen 9/11:stä.

Lisäksi juttuun liittyneet turvallisuusalanhenkilöt Cantor Fitzgerald Securities nimisestä firmasta kokivat suurin osa kovimman kohtalon. Kun yli 600 heidän työntekijää kuoli samana päivänä. Koska heidän toimistonsa sijaitsi toisessa world trade centerin pilvenpiirtäjässä. Joten näin kaikki paperoidut ja dokumentoidut todisteet edellämainitusta räjäytettiin taivaan tuuliin.WTC 7:sta nämä kultaomistukset kuljetettiin ensin Kaliforniaan ja sieltä Paraguayhyn.

Kiinassa sitten kuulemma oltiin heti sitä mieltä, että nämä kusipäät eivät aiokkaan maksaa niitä takaisin ja aikovat aloittaa tällä III-maailmansodan.

Pentagonissa sitten pääteltiin, että jos käynnistetään III-maailmansota ydinsotana niin vain 90 % maailmanväestöstä kuolee he mukaanlukien. Joten sitten Pentagonin sotilasjohto alkoikin perääntymään tästä hankkeesta. Jota yritettiin panna alkuun jo tuona vuonna 2001.Georgiassa toteutettu sotilaallinen interventio joka tapahtui 8. elokuuta 2008 Oli Fulfordin sisäpiirintietojen mukaan lähtöisin Pentagonista. Vaikka itse väliintulon hoiti Venäjä.

Kyseessä kuulemma oli III-maailmansodan alkamisen estäminen. Koska Israelin oli määrä hyökätä Georgian kautta Iraniin. Sillä Israelilla oli siellä oma lentotukikohta.

Mutta illuminatin sotaa suunnitteleva eliitti hautoo edelleen uutta suunnitelmaa ja on Fulfordin lähteiden mukaan suunnittelemassa jo toista tsunamia Japaniin. Mutta tällä kerralla he aikovat räjäyttää muutaman ydinpommin lähellä Tokiota meren alla, joka taas aikaansaisi tsunamin joka matkaisi kohti Tokiota.

Uuusi talousjärjestelmä

Samaan aikaan nyt maailman kulisseissa 117 valtiota on alustavasti sitoutunut allekirjoittamaan sopimuksen uudesta talousjärjestelmästä ja tässä suunnitelmassa ei ole illuminatin korporaatioeliitti mukana.

Obaman 5. joulukuuta allekirjoittama lakiesitys siitä, että USA:n senaatti voi tästälähtien murhata amerikkalaisia ilman oikeudenkäyntiä oli varsinainen temppu vielä tähän päälle.

http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/