http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 01, 2011

Syyrialaiset osoittivat mieltä arabiliiton pakotteistaMiljoonat ihmiset osoittivat mieltään Syyriassa arabiliiton uusista pakotteista Syyriaa vastaan. Maanantaina Damaskoksen, Aleppon, Hasakan, Deri Ezzorin, Raqqan, Sweidan ja Tartuksen toreille kerääntyi miljoonia ihmisiä ilmaisemaan vastalauseensa Arabiliiton toispuoleisia päätöksiä vastaan, joilla pyritään suojelemaan Syyriaa hinnalla millä hyvänsä.

Aleppossa valtavat ihmisjoukot kansoittivat Saadallah al-Jabrin aukion kertoakseen, että Syyria pysyy lujana. Syyrian liput liehuivat. Myös Aleppossa torjuttiin Arabiliiton päätökset ja päätettiin antamatta periksi imperialisteille ja sionisteille, vaikka he ovatkin jo vuosikausia yrittäneet horjuttaa Syyriaa.Samaan aikaan Syyrian edustalle on ilmestynyt USA:n lentotukialus USS George H.W. Bush.
Mutta myös Venäjä on lähettänyt alueelle lentotukialuksen sekä hävittäjäristeilijän.

Isvestija-lehti kertoo amiraali Viktor Kravšenkon sanoneen, että Venäjän laivasto on suunnitellut laivastovierailua Välimerelle jo vuoden verran, eikä sota-alusten lähettämisellä alueelle ole suoraa yhteyttä Syyrian kriisiin. Laivojen on määrä vierailla Genovassa, Kyproksella ja Libanonin pääkaupungissa Beirutissa ennen ankkuroitumistaan Tartuksen satamaan. Isvestijan mukaan amiraali Kravšenko olisi lisännyt, että sotalaivaston läsnäolo Välimerellä on kyllä hyvä ajatus sikäli, että se "estää aseellisen konfliktin syttymisen".