http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Ben Fulford lupasi mennä suoraan haastattelun jälkeen Rothschildien toimistoon JapanissaBenjamin Fulford sanoi Sean David Mortonin vetämässä American Freedom Radiossa, että aikoi mennä heti haastattelun jälkeen Japanissa sijaitsevaan Rothschildien toimistoon ja kertoa heille. Että heidän aikansa on jo ohitse ja että heidän on turha enää jatkaa tätä peliä. Sillä nyt vastapuolella on käsissä sen luokoan dokumentit ja todisteet, että illujen imperiumi vetelee viimeisiään.

Yksi erittäin suuri ase tässä taistelussa on mm. tämä ns. book of codes. Eli jonkinlainen koodikirja joka on ollut illujen hallussa jo vuosisatoja. Jonka turvin he ovat pystyneet mm. luomaan rahaa tyhjästä ja ovat sitä tehneet edelleen elektronisesti ja luonnollisesti tallettaneet sinne missä ei tilejä tutkita eli Sveitsiin.Kerry Cassidy päivitti juuri blogiinsa tiedon, että David Wilcock sai nähtäväksi tämän koodikirjan. Mutta ei sitä juuri paljoakaan halunnut katsoa. Koska sen energia oli todella tummaa ja monien puheiden mukaan jokainen joka tuohon kirjaan kajoaa kokee ennenaikaisen kuoleman.

Wilcock kuitenkin postasi tällaisen viestin viimeisimpään blogipäivitykseensä:

"IF ANYTHING FURTHER HAPPENS TO DAVID WILCOCK, OR ANYONE ELSE ON THIS CASE, WE WILL OPEN THE BOOK OF CODES AND THE BOOK OF MAKLUMAT TO THE PUBLIC AND YOUR ASSES WILL BE HAULED OFF TO JAIL. STAND DOWN IMMEDIATELY."


Jos David Wilcockille tapahtuu jotain liittyen tähän tapaukseen. Tullaan tämä koodikirja (Maklumat) julkistamaan välittömästi ja sen kautta eliitin perseet joutuvat vadille, sekä heidät vangitaan. Joten lopettakaa toimenne välittömästi.