http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 01, 2011

John Lennonin harvinainen haastatteluVuonna 1969 eräs John Lennonin 14-vuotias fani Jerry Levitan pääsi pujahtamaan John Lennonin hotellihuoneeseen nauhurin kanssa ja taltioi varsin mielenkiintoisen haastattelun. Haastattelu jossa Lennon kertoo suorat sanat illuista ja heidän toiminnastaan.

Haastattelu meni suunnilleen näin:

Jerry: Voisitko kertoa, että mikä on sinun tilanteesi kun tulit Yhdysvaltoihin.

John: Monet ihmiset eivät halunneet minua tänne koska uskoivat, että minä aiheuttaisin väkivaltaisen vallankumouksen. Mutta sitä minä en aiheuta. Lisäksi toinen syy miksi he eivät halunneet minua tänne oli se, että minä edistäisin maailmanrauhaa ja kun sodat ovat erittäin hyvä bisnes ja he pitävät sodista ja minä kun taas olen sodanvastainen.

Jerry: Miten me voisimme auttaa sinua

John: Voitte auttaa minua mm. auttamalla itseänne. Vallankumous tulee ja sen saa aikaan väkivallattomasti. Mutta jos te taas osoitatte mieltänne väkivaltaisesti niin se vain antaa vallanpitäjille syyn käyttää väkivaltaa mielenosoittajia vastaan.

Heillä on kaikki aseet ja kaikki valta sekä raha. Mutta se mistä he eivät tiedä on väkivallaton vallankumous ja huumori. Kun on monia tapoja edistää rauhaa joten edistäkää sitä kaikin keinoin. Suudelkaa tai hymyilkää sen puolesta ja vaikka opiskelkaa sen puolesta.

On kuitenkin turha syyttää hallituksia sodista sillä me olemme heidät sinne äänestäneet. Mutta kuitenkin me voimme muuttaa kaiken tämän ja se on mahdollista.
Joten ei ollut mikään ihme, että miksi CIA aivopesuohjelmoi MK ULTRA tekniikalla Mark Chapmanin murhaamaan John Lennonin. Kun itse murha tapahtui 8. Joulukuuta vuonna 1980.

John Lennonin toiminta katsottiin illuminatille ja heidän sotabisnekselleen haitalliseksi joten hänestä oli päästävä eroon ja näin ollaan aina tehty niille musiikkibisneksen marioneteille joidenka julkinen käytös ei pysy illuminatin haluamissa raameissa, sillä musiikkibisneksen suurimmat nimet ovat kaikki korporaatioeliitin valitsemia ja ne 100 kertaa lahjakkaammat esiintyjät eivät koskaan saa sitä näkyvyyttä mitä nämä illujen sätkynuket. Joten älkäämme sitten ihmetelkö miksi Suomenkin kaupalliset radiot soittavat Lady Gagaa ja Rihannaa joka viidestoistaminuutti.Yhdysvaltalainen mentalisti ja selvännäkijä Stewart Swerdlow sanoo näistä musiikkibisneksen aiheuttamista massiivisista fanikulteista sitä, että kyse on musiikinkuuntelijaryhmän laajamittaisesta aivopesuohjelmoinnista.David Icke paljastaa myös sen, että esim. Walt Disneyn tuotantoyhtiöllä on ollut aikojen saatossa erittäin suuri rooli nuorten lapsien mielen manipuloinnissa ja erityisen tärkeää siinä on ollut, että traumoihin perustuva alitajunnallinen mielen manipulointi tapahtuu ennen kuutta ikävuotta jolloin se jää paljon tehokkaammin pysyväksi ja vaikuttaa näin sitten yksilön tietoisuuden rakentumiseen myöhemmällä iällä.