http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Taloustutkimus oy teki gallupin EU:staEero Lehden (kok.) omistama Taloustutkimus Oy teki hiljattain julkisen gallupin EU:sta ja nyt heidän mukaansa vastaajista 59 prosenttia on euron kannalla. Euroon liittymistä pitää virheenä 37 prosenttia, ja neljällä prosentilla ei ole asiasta mielipidettä.

Täytyy muistaa vielä, että samainen Taloustutkimus Oy teki myös gallupin puolueista ja perussuomalaisten kannatus laski juuri ennen vaaleja 5,4 % Että sillä tavalla. Näin ne täysin rehelliset gallupit luodaan kokkareiden hallinnoiman toimielimen kautta.

Taloustutkimuksen hallituksen kanta Euroopan Unionista määritellään Suomen kansan mielipiteeksi.

Voikin hyvin loogisesti kuvitella, että kun EU:ssa menee asiat päin persettä ja Suomen velkavastuu nousi jo 55 miljardiin euroon. Niin kansalaiset ovat entistäkin EU-myönteisiä. Kyllähän näin on pakko asian olla kun kerta Taloustutkimus Oy näin sanoo.Kun taas se joihin tämä potaska uppoaa täydestä on vain se osa Suomalaisista jotka ovat edelleen unessa. Mutta kuka heidät herättäisi. Kysyn vaan, koska ei ketään voi pakottaa avaamaan silmiään. Vaikka EU:n uppoava laiva on jo puoliksi meren alla. Sauli Niinistöstä tulee tuon suomessa uppoavan laivan seuraava kapteeni ja hänen mukaansa kaikki on edelleen hyvin. Missä hän aikoo vain valmistella Suomen kansan kohti uutta maailmanjärjestystä. Sekä hyväksymään tulevan EU:n liittovaltion sekä yhteisvaluutan. Samoin perämies Jyrki Katainen ei aio tuon uppoavan laivan kurssia muuttaa minnekään.

Lähde: Iltasanomat