http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 01, 2011

Benjamin Fulford: Illuminati taistelee vielä valtansa pitämiseksiToimittaja Benjamin Fulford antoi uuden haastattelun David Wilcokille ja valotti hieman tämänhetkistä tilannetta maailmaneliitin suhteen.

Fulfordin tietojen mukaan illuminatin yritys luoda uusi fasistinen maailmanjärjestys on jo puoliksi estetty ja kuulemma ns. sota terrorismia vastaan on illujen keino saada vielä rahoitusta uuden maailmanjärjestyksen luomiselle. Koska heidän muut rahoittajansa ovat lyöneet jo rahoituksen jäihin.

Vuonna 2009 sitten kavallettiin illujen toimesta n. 134.5 miljardin arvosta bondia ja tekijät saatiin heti kiinni mutta koska kumpikin heistä olivat diplomaatteja niin heidät päästettiin heti vapaaksi. Mutta tapauksen tutkinta jatkui vielä tuonkin jälkeen 24 tuntia vuorokaudessa joka johti jäljille Davosin World forumiin ja yhdistyneisiin kansakuntiin (YK) joka löi tiskiin 100 miljoonaa dollaria vaatiakseen, että tapauksen tutkinta lopetettaisiin.

Fulford kertoo, että illuminatin tämänhetkiset käytettävissä olevat varat ovat suunnilleen 371 triljoonaa dollaria. Joten jos koko maailman bruttokansantuote on 60 triljoonaa vuodessa niin näin ollen puhutaan jo n. 90 % osuudesta koko maailman varallisuudesta.

Fulfordin mukaan illujen alkuperäinen suunnitelma III-maailmansodasta oli sytyttää se Israelin ja Iranin välille missä kuulemma Iranille jo annettiin USA:n toimesta 12 neutronipommia sisältävää ohjusta. Fullford kertoo lähteeksi Shahin kaupungin Irakista josta sitten vastattiin, että "emme ota niitä vastaan" mutta Obama kieltäytyi ottamasta niitä enää takaisin.Illuminatin III-maailmansodan strategia olisi sitten Fulfordin mukaan Iranin invaasion jälkeen laajentaa hyökkäystä Kiinaan.

Fulford kertoo myös, että hänen lähteiden mukaan NSA, CIA ja Pentagon ovat monien johtohenkilöidensä toimesta jo valmiita ryhtymään toimiin maailman korporaatioeliittiä vastaan kun on sen aika ja Marraskuussa 2011 on jo tehty salaisia sopimuksia tähän liittyen.George Soroksen kohtalo on kuulemma Fullfordin mukaan päätyä telkien taakse ja hänet aiotaan vielä erottaa komissiosta.

Ja median monopoli on kuulemma muuttumassa radikaalisti kun uusimpien tietojen mukaan Rupert Murdoch on jo vaihtamassa leiriä.Lähde: Divinecosmos.com