http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 12, 2011

Eero Lehti: Hallitus voi kaatua keväälläEero Lehti (kok.) sanoi, että hallitus voi kaatua keväällä puhui Lehti aiheesta Askolan, Myrskylän ja Pukkilan yrittäjäyhdistysten yhteisissä pikkujouluissa lauantaina.

Näin meidän kesken voi sanoa, että Timo Soini (ps.) joutunee harkitsemaan hallitustyötä keväällä uudemman kerran, hän ennusti.

Lehti siteerasi yleisölle kuulemaansa vertausta, jonka mukaan euromaiden tilanne on rinnastettavissa ilmiliekeissä olevaan taloon, jonka pihalla palokunta miettii paloturvallisuusmääräysten parantamista.

Tässä juuri nähdään se, että Kokoomusherroilla on jo nyt ennakkotietoa siitä millaiseen kaaokseen Suomen valtio joutuu ensi-keväänä kun EU:n uppoava laiva alkaa vajoamaan ja tässä maassa alkavat mm. rajut leikkaukset Maaliskuussa 2012.On myös hyvin mahdollista, että Suomen eliitti on varautunut poikkeustilaan jo vuonna 2012 ja tästä enteilee mm. 2009 päätetty valmiuslaki , joka kavensi törkeällä tavalla Suomalaisten perusoikeuksia.Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kokoomusedustaja-ennustaa-uusimaa-lehdessa-hallitus-voi-kaatua-kevaalla/art-1288434832905.html