http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 13, 2011

Kansanedustaja James Hirvisaarelle tuomio vihapuheista

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari sai syytteen kansankiihotuksesta Kouvolan hovioikeudessa.

Hovioikeus katsoo antamassaan tuomiossa kansanedustaja James Hirvisaaren syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Hovioikeus katsoi, että Hirvisaari on 4.2.2010 Uuden Suomen verkkolehdessä pitämällä sivustolla levittänyt yleisön keskuuteen kirjoituksen, jossa panetellaan ja solvataan muslimeista koostuvaa uskonnollista, etnistä tai siihen rinnastettavaa ryhmää. Hirvisaari oli tuolloin Asikkalan kunnanvaltuuston jäsen.Totuus on kuitenkin, että Hirvisaari puhui blogissaan vain totuuden mm. siitä, että ulkomaalaiset henkilöt suomessa ovat jo nykyään joka kolmannen rikoksentekijöitä kun katsellaan tilastoja.

Mutta jos nyt sitten satut olemaan vaikka perussuomalaisten kunnallisvaltuutettu, niin tämä riittää jo saamaan tuomion blogikirjoituksesta. Koska suomen korruptoitunut eliitti tekee mitä vain, jotta saisivat mustamaalattua kaikki EU-kriittiset poliitikot ja potentiaaliset tulevat kansanedustajat ja yksi keino tähän on juuri tuomita näitä henkilöitä vihapuheista. Jolla saadaan samalla kavennettua suomen kansalaisten sanavapautta. Mikä selittää Hirvisaaren tapauksessa juuri sen, että hänet vietiin oikeuteen tapauksen johdosta jo vuonna 2010. Jolloin hän oli vasta Asikkalan kunnallisvaltuutettu.Aiemmin jo Kotkalainen perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Freddy van Wonterghem tuomittiin myös kansankiihotuksesta blogikirjoituksensa vuoksi.Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-Aho oli oikeudessa myös blogikirjoituksensa johdosta epäiltynä kansankiihotuksesta vuonna 2009. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Halla-ahon 30 päiväsakkoon eli 330 euroon uskonrauhan rikkomisesta, ja syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan hylättiin.

9. helmikuuta 2009 Halla-aho teki tutkintapyynnön Yleisradion televisiouutisjutusta, jossa häntä nimitettiin ”ulkomaalaisvastaiseksi” ja ”rotutohtoriksi” 5. toukokuuta 2009 kihlakunnansyyttäjä Heikki Poukka määräsi esitutkinnan lopetettavaksi, koska katsoi, ettei näyttöä rikoksesta ollut.

Tässä juuri näemme sen, että miten suomen media kohtelee toisinajattelijoihin lukeutuvia EU-kriittisiä poliitikkoja. Jopa lähipiirissäni on eräs henkilö joka asettui viime-keväänä ehdolle erään pienpuolueen listoilta keski-suomen vaalipiiristä. Niin eipä mennyt kauan kunnes hänet mustamaalattiin raiskaajaksi paikallismedian taholta. Vaikka totuus oli se, että kyseinen henkilö oli riidellyt julkisesti baarissa entisen naisystävänsä kanssa. Joten tässä juuri näemme miten häikäilemättömiä keinoja suomen korruptoitunut eliitti käyttää, yrittäessään tuhota potentiaalisten tulevienkin poliitikkojen maineen.Lähde: YLE