http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 15, 2011

David Wilcock kertoo tappouhkauksestaanDavid Wilcock oli eilen Project Camelot "whistleblower radion" haastattelussa ja kertoi tästä juuri saamasta tappouhkauksestaan.

Hänelle siis oltiin mm. lähetetty sähköpostiviesti jossa häntä kehoitettiin poistamaan tiettyjen henkilöiden nimiä, jotka liittyivät tähän illuminati korporaatioeliittiä vastaan tehtyyn oikeusjuttuun.

Siinä kerrottin myös selvästi, että tämän eliitin sisällä on nyt useita henkilöitä jotka pysyvät edelleen nimettömänä ja yrittävät matalalla profiililla työskennellä näiden loppujen kanssa, jotka taas ovat edelleen uuden maailmanjärjestyksen kannalla. Kun juuri tämä kriittinen osa illuminatin eliittiä pyrkii nyt toimillaan tekemään kaikki henkilöt onnettomiksi jotka työskentelevät mm. armeijan, korporaatioiden jne. johtopaikoilla.

Wilcock joutui uhkailun kohteeksi luonnollisesi koska nyt hän oli ensimmäisiä joka julkaisi tämän oikeusprosessin omilla nettisivuillaan. Mutta kun nyt on vielä kyse hänen ylläpitämästään divinecosmos.com sivustosta, jolla on miljoonia kävijöitä joka kuukausi. Joka nyt sitten on asettanut illujen perseet vadille jos tämä vielä pääsee suurempaan julkisuuteen.Benjamin Fulford jolta David Wilcock puolestaan sai nämä tiedot ja dokumentit tästä illuja vastaan käydystä oikeusprosessista vastaanotti myös tappouhkauksen tässä hiljattain. Mikä puolestaan sai hänet jäämään tuosta hänelle sovitusta televisioesiintymisestä pois ja se, että tv-kanavan ohjelman juontaja ilmoitti, että Fulford oli joutunut CIA:n kaltaisen organisaation pidättämäksi oli vain Fulfordin turvallisuuden takaamiseksi keksitty peitetarina. Joka samalla toi julkisuuteen tämän asian, että miehen henkeä on taas uhattu.

Fulford kuitenkin on omien sanojensa mukaan ollut jo pidemmän aikaa erään aasialaisen salaisen organisaation suojelema.