http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 19, 2011

MK ULTRA ja HollywoodCorey Feldman & Corey Haim

Hollywoodin näyttelijöistä melkein jokainen maailmanluokan tähti on kokenut MK ULTRA trumapohjaisen hyväksikäytön johon mm. kuuluvat yhtenä osana Los Angelesissa pyörivät pedofiilirenkaat.

Nämä seksuaaliset hyväksikäyttäjät kuuluvat usein hollywoodin elokuvateollisuuden tuottajien joukkoon ja tästä syystä heitä ei monet ole uskaltaneet paljastaa.

Hollywood tähdeksi on siis ollut näin kova hinta monella, että joutuu tällaisen hyväksikäytön uhriksi kuin mitä MK ULTRA pitää sisällään.

Näyttelijät Corey Feldman ja Corey Haim olivat molemmat MK ULTRA:n uhreja ja Haim koki sen enemmän raskaasti ja alkoi jo 80-luvulla alaikäisenä vetämään kovempia huumeita.

Molemmat sekä Feldman että Haim olivat 80-luvun suosituimpia lapsitähtiä ja tunsivat toisensa erittäin hyvin.

Corey Feldman kuitenkin kuoli tässä hiljattain väitetysti keuhkokuumeeseen 38-vuotiaana.

Nyt Corey Feldman sitten paljasti medialle, että Corey Heimin kuolemasta voi syyttää vain yhtä henkilöä. Ja tuo henkilö sattuu olemaan iso Hollwood-moguli. Totuus hänestä pitäisi tulla julki, mutta valitettavasti minä en voi olla se joka hänet nimeää. Silloin aikoinaan oli vanhojen miesten joukkio, joka ympäröi lapsitähtiä. Ja heillä jokaisella oli joko omaa valtaa tai vähintään yhteyksiä viihdemaailman huipulle.

Feldman näytteli teini-ikäisenä elokuvissa kuten Gremlins - Riiviöt, Stand By Me, Goonies - Arkajalat ja The Lost Boys. Nyt tähti on paljastanut pedofilian olleen viihdeteollisuuden suuri ongelma silloin ja jatkuvan sellaisena vielä tänä päivänäkin. ABC -televisiokanavan haastattelussa Feldman kertoo olleensa jo 14-vuotiaana Hollywoodissa työskentelevien pedofilien ympäröimänä ja että perinteinen ”casting couch”, eli sängyn kautta valkokankaalle päätyminen, oli ja on edelleenkin arkipäivää myös lapsinäyttelijöiden kohdalla. Siitä vain ei puhuta.

Ex-teinitähti paljasti jo vuonna 2008 joutuneensa teini-ikäisenä miespuolisen assistenttinsa hyväksikäyttämäksi. Felman kertoi hyväksikäytöstä GQ-lehdelle tarkemmin.

Haim kertoi jopa aiemmin julkisuudessa, että hän tuli raiskatuksi uransa huipulla 14-vuotiaana.

Lähde: ABC/YLEX