http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 01, 2011

Median tuoretta propagandaa SyyriastaSTT raportoi, että Syyriassa on jo yli 4000 ihmistä kuollut sisällissodan aiheuttamissa levottomuuksissa. Tilannetta voidaan kuvata sisällissodaksi, sanoo YK:n ihmisoikeusvaltuutettu Navi Pillay. EU:n ulkoministerit päättivät aiemmin tänään koventaa Syyrian hallinnon vastaisia pakotteita.

Aiemmin viime-kuussa valheellisesti väitettiin, että Syyrian armeijan riveistä olisi loikannut monia Syyrian vapaa armeija -nimisen vastarintaliikkeen taakse ja hyökänneet kranaatti sekä sinko-iskulla ilmavoimien tukikohtaan pääkaupungin Damaskoksen liepeillä viime kuussa. Mutta jo Venäjän lähettämän tarkkailija Johan Bäckman vahvisti erään toisenkin väitetyn kranaatti-iskun täysin valheelliseksi koska asui itse kyseisen hyökkäyksen kohteeksi väitetyn rakennuksen vieressä.Syyrian presidentti Bashar al Assad on myös Saddam Husseinin ja Muammar Gaddafin kaltainen kansansa takana viimeiseen asti seisova johtaja, joka ei kumartele Siionistisen illuminatin kätyreille.

Kun viime-aikoina Syyriasta ollaan väkisin yritetty leipoa osa uuden maailmanjärjestyksen agendaa ja tähän Syyrian presidentti ei ole suostunut. Koska illuminatilla on aina sivuintressejä kuten esim. Jugoslaviassa oli runsaasti uraaniesiintymiä joka piti ottaa haltuun järjestämällä sinne sisällissota.

Sanomalehti Sunday Timesin tietojen mukaan al-Assad on vannonut itse taistelevansa kuolemaansa asti ulkopuolisia joukkoja vastaan.

Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton ilmaisi huolensa Syyrian tilanteesta, jonka hän pelkää luisuvan sisällissodaksi.

USA:n tiedustelupalvelu CIA:lla onkin täysi tohina päällä Syyriassa kun se yrittää värvätä joukkoihinsa ns. kapinallisia.

Al-Assadin mukaan tärkeintä on nyt etsiä aseita, estää ulkopuolisten joukkojen pääsy Syyriaan ja pitää yllä järjestystä.

Syyrian väkivaltaisuuksissa on kuollut YK:n mukaan ainakin 4000 ihmistä sen jälkeen, kun oppositio aloitti maaliskuussa mielenosoitukset demokratian puolesta.

Lähde: STT