http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 15, 2011

Raju käänne Fulfordin tapauksessa. David Wilcockille tappouhkausEilen 14. Joulukuuta 2011 tapahtui tässä Fulfordin tapauksessa raju käänne. Kun hänen tapauksensa julkisuuteen tuonut David Wilcock sai nyt elämänsä ensimmäisen tappouhkauksen.

Ilmeisimmin hänen julkaistu juttu Benjamin Fulfordista ja tästä miljardien dollarien joukkokanne jutusta illuminatin korporaatioeliittiä vastaan. Sekä nämä kateissa olevat Japanista varastetut eurobondit olivat liikaa eräälle taholle.

Tässä miljardien dollarien joukkokanteessa kun on mukana yli 120 maata. Eli jos tämä kissa on jo nostettu pöydälle niin illuminatin korporaatioeliitti pelkää nyt sen lopullista julkituloa ja jos se saadaan tarpeeksi monen ihmisen tietoisuuteen. Niin se tulisi kaatamaan illut kokonaan ja passittaisi heidät samantien Haagiin.

Wilcock: Minulle sanottiin, että minulla on vain tämä yö aikaa päättää jättäytyä tästä jutusta pois ja se olisi minun turvallisuuteni kannalta paras ratkaisu.

Parasta suojelua minulle on kuitenkin julkisuus ja samasta syystä minut tullaan vapauttamaan mahdollisiman nopeasti.

On ollut suuri kunnia olla yhteistyössä kanssasi ja en unohda sitä koskaan. Mutta muista se, että olet aina ollut rakastettu. Jos minä kuolen niin kuolen sitten ylpeydellä. Sekä kiitän teitä kaikkia rakkaudestanne ja tuestanne näinä vuosina.

Minun täytyy nyt lähteä hommiin. Kiitos ja siunausta.
Project Camelot ryhmän Kerry Cassidy sai skypen kautta myöhemmin viestin, että David Wilcock on tällä hetkellä turvassa ja suojeltuna.

Project camelot radio toi myös tapauksen julki omassa radio-ohjelmassaan

Wilcock tuntui olevan varsin paniikissa ja hermostunut. Mutta pystyi kuitenkin pidemmälle mentäessä kokoamaan itsensä. Hän nyt mm. paljasti monia uusia asioita mitä hän oli Fulfordin kautta saanut tietää. Kuten se, että illuminatin kultavarannot ovat aivan järkyttävän suuret mitä luullaan ja ne on piilotettu jonnekin Taiwanin lähelle merenalaiseen tukikohtaan.

Tämän tason sarjassa kyllä meillä kaikilla on myös jatkuvaa suojelusta myös eräisen toisten rotujen taholta kun pari humanoidia näyttäytyi mm. eräälle Suomalaiselle siepatulle kontaktihenkilölle ja kertoivat, että olivat tulleet suojelemaan häntä. Koska häntä yritetiin tappaa. Koska hän oli tullut julkisuuteen tapauksensa johdosta vuonna muutama vuosi sitten.

Lähde: David Wilcockin blogi