http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 15, 2011

Angela Merkel: Olemme rakentamassa liittovaltiotaSaksan liittokansleri Angela Merkel sen sanoi ettei kyse ole enää suunnitelmasta, vaan yhdentymishankkeen eteen tehdään jo töitä tosissaan.

Puhe oli suunnattu ennen kaikkea pienen, hallituskoalitioon kuuluvan Vapaiden demokraattien edustajille. Puolue on ollut hyvin kriittinen yhdentymishankkeita kohtaan.

Myös Suomessa euroalueen tiivistämiseen on otettu kantaa. Sampo Pankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki arvelee uutistoimisto Bloombergin jutussa, että Suomi pyrkii edelleen olemaan mukana euroalueen ytimessä.

Hän asettaa mukana ololle kuitenkin ehtoja. Se ei saa tarkoittaa sitä, että Suomi menettää kaiken taloudellisen päätösvaltansa Brysseliin.

Päätöksissä on kuultava myös Suomen kaltaisia pieniä, luottokelpoisia maita.

Kaikki tämä tarkoittaa matkaa kohti Euroopan liittovaltiota.Eli olemme menossa uutta maailmanjärjestystä sekä Euroopan fasistista liittovaltiota kohti. Vaikka kulisseissa käydäänkin tällä hetkellä yli 127 maan johdolla salaista oikeudenkäyntiä illuja vastaan.Tässä on kuvakaappaus tuosta Neil F. Keenanin ajamasta kanteesta ja syytettyjen listalla löytyy tuttuja nimiä mm. Silvio Berlusconi.


Tässä on tuon kyseisen oikeusjutun dokumentit pfd-muodossa.Lähde: Financial Times