http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2011

Kiistelty tapaus John TitorMonet varmaan muistavat tämän edelleenkin kiistellyn tapauksen nimeltä John Titor. Mies joka ilmestyi internetin keskustelufoorumeille vuonna 2000 Yhdysvalloissa ja kertoi tulleensa vuodesta 2034 USA:n armeijan aikakoneella. Titor kertoi, että oli tullut tänne vain hetkeksi ja aikoi viettää täällä vain 8 kuukautta jonka jälkeen hän joutui palaamaan sinne mistä tuli.

Hän kuitenkin ehti antaa hyvin monia ennustuksia ja selittää monia asioita jotka vielä tänäpäivänä herättävät kummastusta. Sillä hän kertoi mm. pilvenpiirtäjästä joka katosi New Yorkissa, hullunlehmän taudista sekä siitä kuinka ihmisoikeudet tultaisiin ottamaan pois ihmisiltä erityisesti Yhdysvalloissa.

Mutta pelottavin ennustus jonka hän antoi liittyi USA:n ja Venäjän väliseen ydinsotaan joka tulisi hänen mukaansa alkamaan vuonna 2015.

Titor sanoi myös, että Stephen Hawkins tulisi vielä muuttamaan kantansa aikamatkailuun ja näin myös kävi vuonna 2010.John Titor antoi myös eteenpäin valokuvia tästä aikakoneesta joka oli rakennettu hyvin samankaltaiseen urheiluautoon mikä esiintyy näissä Paluu Tulevaisuuteen elokuvissa. Joten voikin tästä hyvin päätellä, että minkä vuoksi kyseisessä elokuvatrilogiassa aikakone on juuri rakennettu urheiluauton sisälle. Sillä Hollywood viihdeteollisuuden kautta pystytään disinfoamaan vaikka mitä ja se uppoaa tehokkaasti massoihin.Kuvassa näkyy John Titorin väittämä USA:n armeijan aikakone jota käytettiin Floridassa sijaitsevassa sotilastukikohdassa.Tässä kuvassa on taas esitelty kyseisen aikakoneen tekniset ominaisuudet lyhyesti.

Varsinainen aikamatkailun mahdollistava teknologia USA:n armeijalla on ollut hallussaan jo 40-luvulta lähtien ja yksi varhaisimpia aikakokeita oli surullisenkuuluisa Philadelphia Experiment. joka meni pahasti pieleen.

Tämän jälkeen USA:n armeija aloitti Montauk Project nimisen hankkeen jonka aikana tehtiin useita aikakokeita joihin osallistui useita Yhdysvalloista siepattuja lapsia. Montauk project kuitenkin lakkautettiin vuonna 1983.

Montauk projektiin osallistuneita henkilöitä ovat mm. Duncan Cameron, Stewart Swerdlow ja Al Bielek.Al Bielek kertoo tällä videolla kokemuksistaan mm. Philadelphia Projectin ja Montauk Project hankkeen parissa.John Titor
selitti, että aika ei ole lineaarista jolloin tämä mahdollistaa sen. Että jos Titor tuli vuodesta 2034 vuoteen 2000 niin hän pystyi myös kohtaamaan oman itsensä tässä aikaulottuvuudessa ja kyseinen John Titor on syntynyt vuonna 1998. Hän kertoi esitelleensä itsensä John Titorin sedäksi ja viettäneensä aikaa perheensä kanssa täällä ollessaan.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että on olemassa useita aikaulottuvuuksia joissa meidän jokaisen sielu elää myös samaan aikaan kuin tässä aikaulottuvuudessa. Näin ollen jossain toisessa aikaulottuvuudessa III-maailmansota on jo paljon pidemmällä jne.