http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 23, 2011

Helsingin kaupunki valmistelee Occupy Helsinki leirin häätämistä

Occupy Helsinki leiriläisten korviin kantautui tietoja, että Helsingin kaupunki suunnittelisi tällä leirin häätämistä. Mutta ei ole vielä keksinyt, että millä verukkeella tämä tultaisiin toteuttamaan (tod. valehdellaan, että leirin siisteydestä on tullut valituksia).

Eräiden tietojen mukaan viimeisimmässä leirin yleiskokouksessa yritettiin muutamien henkilöiden toimesta ajaa leirin lopettamisasiaa eteenpäin ja tämä jo varmasti viimeinkin kertoo sen, että keidenkä intressejä nämä maksetut soluttautujat ovat ajaneet Occupy Helsinki mielenilmauksessa.

Occupy Turku leiri häädettiin jo tällä viikolla. Vaikka siellä aktivistit ovat taas suunnitelleet pistävänsä leirin uudelleen pystyyn 2012 vuoden alussa.Tuleva Occupy Helsinki leirin häätö rikkoo yleisiä kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia kuten kokoontumislakia sekä mielenilmaisun vapautta.

Joulun jälkeen luvassa on siis Occupy Helsinki leiriin suoritettava poliisin virka-apua hyödyntävä operaatio joka tullaan toteuttamaan täysin ennalta ilmoittamatta.

2010 keväällä eduskuntatalon edessä tapahtuneessa Marko Sihvosen mielenosoituksen häätämisoperaatiossa oli myös ainakin yksi karhuryhmän kommandopipoinen poliisi mukana.

Tämä kertoo täysin nykytilanteen Suomen sanavapaudesta.

Tietojen mukaan monet Occupy Helsinki leiriläisistä eivät aio lähteä ellei väkisin kanneta.