http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 01, 2011

Antti Heikkilä jyrähti median VHH-sonnastaLääkäri ja ortopedi sekä VHH:n puolestapuhuja Antti Heikkilä jyrähti siitä kun Itä-Suomen yliopiston kliinisen ravitsemustieteen dosentti Ursula Schwab toteaa viranomaisten joutuneen harkitsemaan jopa lasten huostaanottoja karppaamisen aiheuttamien kasvuhäiriöiden vuoksi.

Antti Heikkilä: Mikään ei ole muuttunut sitten Varsovan gheton. Jos et toteuta vallassa olevaa ideologiaa, olet Untermensch ja sinut viedään jonnekin – ennen leireille, nyt ”hoitoon” ja kemialliseen helvettiin,

Natsit kokosivat 1940-luvulla Varsovan ghettoon satojatuhansia juutalaisia, joista suuri osa tapettiin myöhemmin keskitysleireillä.

Tästä huolimatta Heikkilä puolustaa rinnastustaan Ilta-Sanomien ihmetellessä asiaa.

–Samantyyppisesti psyykkisestä toiminnasta on kyse, että vanhemmilta riistetään lapset jonkun uskonnon perusteella, sanoo Heikkilä Ilta-Sanomille.

Mediassa VHH propaganda jatkui entiseen malliin ja nyt peloteltiin, että grillattu liha altistaa eturauhassyövälle ja otsikko kertoo kaiken "Uusi uhka karppaajille". Kas kas eli jos et noudata VHH-ruokavaliota niin silloin et voi sairastua eturauhassyöpään. Tässä juuri näemme tämän, että nämä uutiset on suunnattu vain ja ainoastaan psykologisilla pelottelukeinoilla saamaan ihmiset olemaan noudattamatta VHH-ruokavaliota. Sillä lääkekorporaatiot ja heidän jumalaton sairausbisnes kokee aina suuren kolauksen kun joku ryhtyy noudattamaan terveempiä elämäntapoja ja juuri se, että VHH on oikeasti terveämpi vaihtoehto kuin mitä viralliset ravintosuositukset antaa ymmärtää. On se ehdottomasti julistettava vaaralliseksi kaikkialla mediassa ja paasattava sitä 24/7 joka tuutista, että kuinka vaarallinen se on jne.Kun syy siihen miksi juuri nyt tätä VHH-propagandaa tungetaan joka tuutista ulos johtuu siitä, että tällä hetkellä on käynnissä VHH buumi ja monet noudattavat sitä. Mutta asialla on myös kääntöpuoli siinä, että tämä propaganda on myös jatkuvaa mainosta VHH:lle jossa taas lääkekorporaatiot ampuvat itseään jalkaan.

Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118294-karppaajien-%E2%80%9Dguru%E2%80%9D-raivostui-torkea-natsivertaus