http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 29, 2013

Verkkomedian sivustolle hyökättiin jälleenVerkkomedian vaihtoehtomediasivustolle hyökättiin eilen. Hyökkäyksen taso oli ilmeisesti matalampi, sillä sen tarkoituksena oli vain saada sivuston ulkoasu näyttämään paljon rumemmalta mitä muuten.

Se on hyvinkin selvää, että tämän kyseisen vaihtoehtomediasivuston koko olemassaolo sapettaa hyvin paljon niitä tahoja, jotka pyrkivät pitämään valheellisen uutis/mediapropagandan avulla meidät unessa. Tähän kuuluu suurimpana tekijänä Yhdysvaltain hallitukselle toimivat organisaatiot Pentagon sekä maailman suurimmat korporaatiomediat. 

Nämä tahot kun pyrkivät jatkuvasti myös vakoilemaan, että miten heidän informaatiosodankäyntinsä toimii eripuolilla maailmaa ja Suomea vakoillaan siinä missä myös muitakin maita.

Suomen internet-liikenne on siis sen johdosta täysin profiloitu ja kaikki ne sivustot jotka ulkomaan viranomaisten mukaan on uhaksi valtaeliitin informaatiosodankäynnille ollaan pistetty erikoistarkkailuun. Tästä syystä sitten monet ovat jopa kertoneet saaneensa turvallisuusuhka tyyppisiä (tämä sivusto ei ole luotettava varoituksia) ennen siirtymistään mm. tähän blogiin tai verkkomedian sivustolle.

Nämä ennakkovaroitukset ovat täysin johdannaisia siitä, että suurvallat ja heidän vakoiluorganisaationsa on pistänyt nämä sivut jo ajat sitten erikois-syyniin. Sen vuoksi tässäkin blogissa on jatkuvasti vierailuja Yhdysvalloista toistuvasti.


Yhdysvalloissa kun otettiin käyttöön jälleen uusi vakoilulaki FISA (Foreign Intelligence Surveillance Amendments Act). Se sallii Amerikkalaisten suorittaman EU:n kansalaisten vakoilun, mikäli tiedot on varastoitu Yhdysvaltalaisyritysten pilvipalveluihin.