http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 10, 2013

Entinen palkattu internet disinformaatio-agentti avautui entisestä työsuhteestaan


Eräs entinen valtiolle työskennellyt internet disinformaatio-agentti kertoi kokemuksistaan eräällä Yhdysvaltain luetuimmalla salaliittofoorumilla.

Hän kertoi lopettaneensa tämän työn 2011 vuonna, koska hänen moraalinsa ei enää kestänyt tätä työtä ja hän kertoi jopa pelkäävänsä enää katsoa itseään peiliin. Tämän henkilön tarina alkoi siitä kun hän oli vuotta aiemmin menettänyt työnsä teknisenä atk-tukena ja oli sitten jostain saanut vihiä eräältä naishenkilöltä, että nyt olisi hänelle mahdollisesti hyvä palkkainen homma luavassa, joka kuitenkin vaatisi täyttä vaitiolovelvollisuutta.

Hänelle sitten kerrottiin, että kyseisellä firmalla ei ole minkäänlaisia nettisivuja ja firman nimi vaihtui kuukausittain toiseen ja toimitilat olisivat San Franciscossa jossa hän myös asui. No seuraavana päivänä hän sitten saapui kyseiseen osoitteeseen ja huomasi metallisen oven jossa luki "United Amalgamated Industries, Inc." Myöhemmin tuli myös tutuksi se, että yhtiö vaihtoi nimeään alvariinsa.

Sitten yhtiön toimitilojen sisälle mentyään hän huomasi sisällä pitkiä pöytiä atk-tuoleineen ja useita ihmisiä kirjoittamassa tietokoneilla nettiin jatkuvasti.

Sen jälkeen hän kohtasi kaljun miehen, joka osottautui yhtiön johtajaksi ja oli n. neljänkympin kriisin kynnykselle päässyt mieshenikilö. Mies hymyili ja sanoi; "Sinä mahdat olla Chris". Yvette joka on minun ex-kolleega sanoi minulle, että tulisit meille hommiin. Tervetuloa vaan timiin".

Sitten hän alkoi kysellä minun taustastani ja esim. poliittisista taustastani sekä kannoistani. Tämän jälkeen sitten johtaja sanoi, että meidän työmme on täällä vaikuttaa ihmisten julkisiin mielipiteisiin ja työ kohdistuisi vain ja ainoastaan internettiin. Sosiaalinen media Facebook sekä MySpace ja useat peli-foorumit olivat mm. ykkös kohteina.

Tämän jälkeen kysyin, että ketkä olivat asiakkaita. Niin johtaja sanoi, että niitä on useita ja hyvin usein yksityisiä yhtiöitä. Mutta joskus myös poliittisia tahoja.

Loppupäivän hänelle sitten esiteltiin tiimiin kuuluva nainen, joka oli n. 30-vuotias ja hänen oli määrä opastaa minut alkuun tämän työn äärelle.

Nainen sanoi; "Sinä vaikutat varsin terävältä kaverilta". Sen jälkeen sitten selvisi, että minulle kuuluva työtehtävä rajoittui neljälle eri keskustelufoorumille ja motiivi oli jokaisessa foorumilla pyrkiä vaikuttamaan ihmisten julkisiin mielipiteisiin. Eräät tiimiin kuuluneet toimivat ahkerasti Facebookissa ja pyrkivät chat-huoneissa levittämään tätä agendaansa, joka oli heidän tehtävänsä.

Minun tehtäväni oli levittää Israelia tukevia sekä hyökätä kaikkia Israelin vastaisten viestien lähettäjiä vastaan. OK se kävi minulle... Ei minulla juuri ollut mitään henkilökohtaista näkemystä Israelista ja kuka nyt pitäisi näistä ryhmittymistä kuten Natseista?


Sitten opeteltiin tekniikoita siihen, että jos nettikeskustelu meni liian pitkälle. Silloin jouduttiin käyttämään henkilöön kohdistautuneita hyökkäyksiä ja näitä tekniikoita oli useita. Yksi näistä on valittaa foorumin moderaattoreille näistä henkilöistä ja vaatia heille mm. banneja.

Kuitenkin 2011 vuoden syyskuussa olin jo niin täynnä tätä, että jouduin työskentelemään vastoin moraaliani ja valehtelemaan kaikille läheisilleni vanhempiani myöten mitä oikeasti tein työkseni. Vielä se, että kuka maksoi minulle tuntuvaa liksaa tällaisesta hommasta. Otettuani loparit palasin vanhoihin hommiini surkealla palkalla toimistohommiin. Mutta nyt ainakaan minun ei tarvitse kärsiä omatunnontuskista siitä, että työskentelen jollekin kasvottomalle korporaatiolle siitä hyvästä, että pyritään muokkaamaan ihmisten julkista mielipidettä teennäisellä disinformaatiolla. Sekä hyökkäämään näitä lukuisia toisinajattelijoita kohtaan julkisilla foorumeilla ja solvaamaan heitä henkilökohtaisuuksilla, kun kerta esimies käskee.

 Terveisin

Ent. valtion maksettu internet informaatio-agenttiTässä siis näimme, että mihinkä on tämä homma jo ajautunut jo useita vuosia sitten kun entistäkin enemmän ihmisiä viettää aikaansa internetissä ja erinäisillä foorumeilla hakien sieltä tukea uusille kriitisille näkemyksilleen. Niin mitä voikaan enää valtiollinen eliitti tehdä vastavetona näille nettikirjoittelijoille. He palkkaavat valtiollisia nettikirjoittelijoita joita on tässäkin maassa useita ja heidän toimintansa erottaa hyvin selvästi jos vain jaksaa asiaa tarkemmin tutkia.

Järjestäytynyttä internet seurantaa näkyy tällähetkellä ainakin näillä seuraavilla foorumeilla Suomessa.


Jos näistä edellämainituista foorumeista mainitsisi jotain poikkeuksellista toimintaa, niin se on ehdottomasti tämä päättymätön 9/11 ketju, jossa maksetut valtiolle työskentelevät provo/disinformaatiotrollit suoltavat kilometreittäin paskaa 24/7 (3:ssa vuorossa). Paras hetki oli kun kerran yksi näistä valtiollisista disinformaatio-agenteista oli niin työnsä touhussa, että ei huomannut kun eräs palstalle kirjoittanut salaliittoteoreetikko postasi George W. Bushin pilakuvan, jossa Bushista oli tehty Bin Ladenin näköinen arabiterroristi. Niin valtion trollihan hyökkäsi tutusti tuonkin pilakuvan perusteella tämän nettikirjoittelijan päälle tutuilla ennalta harjoitelluilla tekniikoilla.  

Siinä kun vaan valtiollinen trolli astuikin jo omaan paskaansa. Koska ei siinä enää huumoria ja pilakuvia erota kun tuota samaan ketjuun paskomista on tehnyt vuositolkulla kolmessa vuorossa.

 

Lähde: http://consciouslifenews.com/paid-internet-shill-shadowy-groups-manipulate-internet-opinion-debate/1147073/

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread826545/pg1