http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 03, 2013

Bill Cooper ennusti koulusurmat jo 1991
Milton William Cooper (s. 6.3.1943 - 5.11.2001) oli Yhdysvaltalainen kirjailija sekä radiotoimittaja, joka ennusti koulusurmat vuonna 1991 julkaistussa kirjassaan.

"The Secret Goverment" teoksessa kerrotaan siitä kuinka lääketeollisuuden mielialalääkkeet, hypnoosi yhdistettynä mielenterveyspotilaisiin liittyy CIA:n ajamaan salaiseen projekti Orioniin. Minkä tarkoituksena on saattaa nämä valitut henkilöt ammuskelemaan kouluihin ja lobbaamaan aseiden lopullista totaalikieltoa. Kaikki on hallituksen toimesta suunniteltu etukäteen ja tähtää aseiden täydelliseen totaalikieltoon.

Cooper oli Yhdysvalloissa tunnettu erityisesti salaliittoaiheisista kirjoistaan sekä veti kyseisestä aiheesta Alex Jones Show tyyppistä radio-ohjelmaa. Hän kuitenkin joutui virkavallan kanssa vaikeuksiin ja yksityishenkilönä hän omisti myös aseen ja oli aiemmin sanonut, että poliisit eivät häntä elävänä hae. Niin Cooper joutui Arizonassa poliisin kanssa kahden keskiseen ammuskeluun, kun paikalliset poliisiviranomaiset yrittivät tulla pidättämään häntä. Cooper kuoli saatuaan osuman poliisin luodista.


Tämä asia koskettaa kuitenkin myös Suomea, koska täällähän valmistellaan myös käsiaseiden totaalikieltoa. Jo Kauhajoen kouluammuskelun jälkeen perustettiin oma Kauhajoki-komitea, joka ehdotti jo käsiaseiden totaalikieltoa Suomessa. Mutta totaalikieltoon ei vielä päästy, joten nyt onkin hyvin todennäköistä että lavastettuja kouluampumistapauksia tullaan näkemään Suomessa myös jatkossa siihen asti, kunnes käsiaseiden totaalikielto saadaan voimaan.

Se on kuitenkin hyvin mystinen juttu, että miksi näitä kouluampumistapauksia on juuri Suomessa nähty jo 2008-2009 vuoden sisällä 2 kpl Sillä se on koko Euroopan maihin verrattuna väestömäärään suhteutettuna aikamoinen luku ja kaiken järjen mukaan se ei voi olla liittymättä mihinkään muuhun, kuin uuden maailmanjärjestyksen agendaan. Siinä missä Suomi on Venäjän naapurivaltio ja kolmannessa maailmansodassa EU:n liittovaltion jäsenenä Suomi liitetään NATO:n jäseneksi kysymättä. Joten tällaisten mahdollisten suurkriisien aikana kaikki mahdolliset kansalaisten yksityisomisteiset aseet tulisi takavarikoida, jotta valtion suorittama fasismi onnistuisi lopullisesti ja Suomen kohdalla nämä käsiaseisiin liittyvät lait yritetään nyt väkisin saada läpi.

Nämä jo kaksi Suomessa nähtyä kouluampumistapausta (Jokela & Kauhajoki) eivät olleet minkään yksittäisen asehullun päähänpisto. Ne olivat molemmat ulkomaalaisen mielenhallintaoperaation tuotos, joiden toteutus tuli myös sieltä ja näiden koulusurmien tekijäksi valikoitui paras yksilö, joka oli tarpeeksi psyykkisesti heikko lopulliselle mielenhallinnalle ja näiden epäiltyjen kohdalla myös Petri Gerdt oli Myyrmäen pommimiehenä varsin täydellinen kohde. Koska myös hän oli sosiaalisesti eristäytynyt kuten Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvinen.

Tämä siis tarkoittaa kylmästi sitä, että Myyrmäen pommi-isku, Jokelan koulukeskuksen koulusurmat sekä Kauhajoen koulusurmat olivat valtionterrori teko. Vaikka niiden takana ei suorannaisesti ollut Suomen valtio. Mutta myös pasilan poliisitalon pommi-isku vuodelta 1995 oli hyvin todennäköinen valtionterroriteko Suomessa.

Lähde: http://12160.info/forum/topics/1991-book-predicts-school-shootings-by-drugged-individuals-in