http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 30, 2013

USA:n armeijan Mali-operaation vaijetut taustat

Tällä hetkellä USA:n Mali-operaatio on täydessä vauhdissa ja maassa on myös NATO:n Ranskalaisiakin maajoukkoja, jotka median virallisten tietolähteiden mukaan pyrkivät saamaan vallan pois kapinallisilta. Jos ei uutisenlukijalla tässä tapauksessa löydy yhtään medialukutaitoa niin on hyvin vaikea edes kyseenalaistaa sitä, että miksi tänne Afrikan kolkkaan nyt oikein isketään täydellä voimalla. Sillä tässä kun on kyse perustavanlaatuisesta ennaltajärjestetystä maailmankonfliktista ja sen taustalla tapahtuvasta massojen väestönhallinnasta. Joka tapahtuu klassisen kuvion kautta. 

1. Luodaan keinotekoinen ongelma (Malin ääri-islamilaiset kapinalliset ovat ottaneet vallan)

2. Luodaan keinotekoinen reaktio (Ääri-islamilaisten kapinallisten valta on saatava syrjäytettyä)

3. Luodaan keinotekoinen ratkaisu (USA:n armeija ja NATO-joukot hyökkäävät Maliin)

Nyt kuitenkin suuria massoja ollaan kustu linssiin koko ajan tällä Mali-operaatiolla. Sillä operaation syy ei ole ääri-islamistiset kapinalliset. Vaan se, että maasta löytyy paljon uraani-esiintymiä joista Yhdysvallat on jo käynyt neuvotteluja ja kun Mali ei ole suostunut näitä esiintymiä myymään pilkkahinnalla monikansallisille kaivosyhtiöille.

Kariutuneiden neuvottelujen jälkeen CIA sekä USA:n sotilastiedustelu aloitti vallankaappauksen valmistelut ja vallankaappaus aloitettiin 22. maaliskuuta 2012. Silloin maan presidentti Amadou Toumani Touré syöstiin vallasta. Tämän jälkeen valtaan astui väliaikaiseksi presidentiksi Dioncounda Traore, joka joutui kuitenkin pakenemaan maasta 2012 toukokuussa, kun sotilasjunttaa tukevat mielenosoittajat pahoinpitelivät hänet.

No kuitenkin asian ydin oli se, että kun näitä uraaniesiintymiä ei olla vieläkään saatu luovutettua sopimuksilla näille USA:n lobbaamille monikansallisille kaivosyhtiöille. Niin USA:n armeija ja NATO-joukot ottavat ohjat käsiinsä ja alkavat tehostaa näiden uraanikaivossopimusten syntymistä. Tämän vuoksi maahan lähetettäneen vielä YK:n uraaninturvajoukot. Vaikka toimivatkin edelleen virallisesti rauhanturvatehtävissä. Mutta kuten kaikki muistamme niin sota = rauhaa maailman salaiselle valtaeliitille.

Lähde: http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/01/1699019/taman-takia-pohjois-afrikan-kuohunnan-pitaisi-kiinnostaa-sinuakin

http://yle.fi/uutiset/malin_presidentti_palasi_maahansa_toivuttuaan_hyokkayksesta/6233600