http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 30, 2013

Vapaamuurarien vaijetut taustatTässä tuli hiljattain YLE:n TV1:ltä hieman pintapuolinen puolituntinen ohjelma, joka kertoi Suomen vapaamuurareista. Ohjelmaan oli pyydetty useiden Suomalaisten vapaamuurarien haastatteluja. Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi.

Tämän YLE:llä esitetyn MOT-ohjelman tekijöitä jopa uhkailtiin vapaamuurareiden tahoilta, että tämän kyseisen ohjelmajakson julkaisemisella saattaa olla ikäviä seurauksia. Mitä siis tässä oikein nyt on niin äärimmäisen arkaluontoista, että se täytyy salata hinnalla millä hyvänsä?

Hymy-lehti on viime-vuosina julkaissut kattavia listoja Suomalaisista vapaamuurareista ja julkaisee taas monituhatlukuisen listansa uusimmassa numerossaan. Mutta poliitikkoja ette noista listoista löydä ja kuin jostain pirun syystä näiden tunnettujen poliitikkojen ja talouselämänvaikuttajien nimet pyritään salaamaan hinnalla millä hyvänsä. Koska vapaamuurarius on jotain sellaista mikä ei kestä päivänvaloa. Mutta kyseessä kun on tämän yli 33-asteen okkultistinen touhu, joka on täyttä satanismia.

Suomessa tunnetuista poliitikoista ainakin Jyrki Katainen (kok.), Alexander Stubb (kok.), Esko Aho (kesk. nyk Sitran pääjohtaja), Eero Heinäluoma (spd), Sixten Korkman, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen, Atte Jääskeläinen (YLE), Olli-Pekka Heinonen (YLE), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ent. YLE:n pääjohtaja), Georg Ehrnrooth ja Ilkka Kanerva (kok.) ovat vapaamuurareita. 

Mutta juuri kenenkään heidän nimeään et löydä näistä aikakausilehtien julkaisemista vapaamuurarilistoista. Täällä on esim. 06/2008 ja 07/2008 Hymy-lehden julkaisema lista Suomalaisista vapaamuurareista.

Näistä edellämainituista suomalaispoliitikoista liitettynä vapaamuurariuteen oli avattu jopa oma ketju Iltalehden keskustelufoorumille. Mutta kyseinen keskusteluketju poistettiin hyvin nopeasti. Vapaamuurarit muodostavat keskenään maailman suurimman miesten yleisuskonnollisen liikkeen. Se on kuitenkin laajemmin ja pintapuolisemmin paljon enemmän kuin vain pelkkä harmiton veljeskerho, jossa symboliikka ja salaiset rituaalit kuuluvat asiaan. Sillä vapaamuurareiksi on liittynyt mm. paljon kirkon piirissä kuuluvaa väkeä aina arkipiispoihin asti ja juurikin Suomen ev.lut kirkko ei ole suostunut mitenkään ottamaan kantaa siihen, että heidänkin arkipiipojaan on paljon vapaamuurarijärjestöjen jäseninä.

Vapaamuurariksi pääsee vain toisen vapaamuurariveljen suosituksella ja vapaamuurarit ovat valansa jälkeen velvollisia pitämään salassa kaiken mitä tapahtuu loosien sisäpuolella.

Juhani Julin oli kuitenkin rohkea ja päätti rikkoa tätä vaitiolosopimusta kun hän tuli julkisuuteen muutama vuosi sitten Suomen TV7:n televisio kanavalla. Siellä hän kertoi totuuden tästä vapaamuuraritouhusta, että mitä se sitten on kun ollaan saavutettu 33-aste.

Eli hän kertoi suoraan sen, että näiden vapaamuurarien todellinen jumala ja palvonnan kohde onkin Lucifer, mikä tulee monesti kristillisille uskovaisille jäsenille jopa järkytyksenä. Mutta vapaamuurarijäsenyys on ikuinen ja sen salat on vietävä vaikka hautaan asti.

Julin löydettiin vain muutama viikko tuon TV7 esiintymisensä jälkeen kuolleena mönkijänsä alle puristuneena.