http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 07, 2013

2 Mossadin agenttia jäi kiinni terrori-iskun valmistelusta New YorkissaCNN-uutiskanava kertoi äskettäin, että New Yorkissa jäi kiinni eräs  pariskunta joiden asunnolta löytyi erittäin vaaralliseksi luokiteltuja HMTD-räjähteitä. New Yorkin poliisin (NYPD) kiinni ottamat epäillyt ovat Aaron Greene ja Morgan Gliedman.  Heidän New Yorkin Manhattanin asunnoltaan löytyi myös; 

- 12 pumppuhaulikkoa
- 1 katkaistu haulikko

New Yorkin poliisivoimien Ray Kelly ilmoitti, että juuri näiden HMTD-räjähteiden vaarallisuuden vuoksi koko rakennus evakuoitiin välittömästi. 

Sitten CNN kertoi, että juurikin kyseisiä HMTD-räjähteitä käytettiin menestyksekkäästi Lontoossa 7. Heinäkuuta 2005 terrori-iskuissa. 


FOX kanava oli sitten nyt kutsunut lähetykseen entisen Mossadin miehen ja nykyisen kansainvälisen anti-terrorismin turvallisuusekspertin Juval Avivin. Joka sitten lipsautti suorassa lähetyksessä, että "On todella helppoa tehdä autopommi jonka me teimme Lontoossa... Joka tapahtui Lontoossa."

Kappas vaan ja entiseltä Sionisti-terroristilta pääsi sammakko suorassa lähetyksessä. Tämähän todistaa jo suoraan sen, että Lontoon pommi-iskujen takana oli Israelin tiedustelupalvelu Mossad, joka muutenkin on kunnostautunut aina näissä eri valtionterrori-pommituksissa.

Mitä siis luulette, että kumpaako maailman salainen valtaeliitti käyttää mielummin näiden lavastettujen terrori-iskujen pommien asenteluun.

1.) CIA:n aavikolla järjestetyllä 2-viikon kirjekurssilla kouluttamaa Al-Qaidan Arabia tai Muslimia.

2.) Israelin tiedustelupalvelu Mossadia.