http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2013

Jälleen uusi ampumistapaus YhdysvalloissaYhdysvaltojen, Kentuckyssä tapahtui nyt ampumavälikohtaus  kun 21-vuotias mies ampui puoliautomaattisella käsiaseella. Surmansa saivat 50-vuotias mies ja 20-vuotias nainen. Lisäksi teini-ikäisen tytön kerrotaan haavoittuneen.

Tapaus sattui ammattikoulun pihalla, mutta poliisipäällikkö Minor Allenin mukaan se ei liity kouluun millään tavalla.Aselakiin liittyvät keskustelut ovat kuohuttaneet Yhdysvalloissa erityisesti Heinäkuusta 2012 lähtien, kun Denverin, Coloradossa toteutettiin lavasttu teatteriammuskelu. Presidentti Barack Obama on nyt useiden tietojen mukaan lyömässä kohta sellaisen kortin pöytään, että aseiden totaalikielto yritetään lyödä läpi ilman kongressia.

Uusin tieto mitä näihin aselakeihin tulee niin New York hyväksyi juuri osavaltionsa aselakeihin tiukennusehdotuksen.Mutta jälleen kerran media ei kerro mitään näihin ampumisiin johtavista syistä. Veritekoihin johtaneet syyt eivät ole aseissa, vaan henkilöissä sekä heihin suunnatusta mielen manipuloinnista. Lisäksi nämä veritekojen tekijät käyttävät serotoiininestolääkkeisiin kuuluvia lääkkeitä.

Eli tällöin kyseessä on SSRI-lääkkeet ja niiden väkivaltaiset seuraamukset on aihe johon valtamedia ei uskalla tarttua, koska BIG PHARMA ei anna siihen lupaa.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013011616559961_ul.shtml