http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 24, 2013

Psykiatrian ylilääkäri: "Surmaajia yhdistää SSRI-masennuslääke"


Iltalehti julkaisi nyt jutun, jossa Suomalainen Emeritus-ylilääkäri Tapani Sipilä kertoo olevansa huolissaan SSRI-tyyppisten masennuslääkkeiden lisääntyvästä käytöstä. Hän pitää myös mahdollisena, että SSRI-lääkkeillä ja joukkomurhilla on selvä yhteys, koska Hyvinkään joukkosurmaaja Eero Hiltunen sekä kouluampujat Matti Saari, Pekka-Eric Auvinen sekä  Eric Harris käyttivät myös SSRI-lääkkeitä.  
Tuoteselosteiden mukaan SSRI-lääkkeet kasvattavat itsemurhayritysten ja agressiivisen käyttäytymisen riskiä erityisesti alle 18-vuotiailla. Joten tässähän on sitten aivan loistava eugeniikka pilleri keksitty, jolle lääketehtaan mafian rahat käärivä sikariporras eliitti nauraa räkäsesti, kun saa lukea mitä heidän sponssaamat pillerit ovat jälleen saaneet aikaan. Toki SSRI-lääkkeet eivät yksin hoida näitä joukkosurmia loppuunsa, koska siihen tarvitaan vielä etä-mielenhallintaa, jotta näiden lääkkeiden vaikutuksen alaiset kohteet alkavat kuulemaan näitä murhatekoihin kannustavia viestejä ja signaaleja.

On kuitenkin suorastaan hämmästyttävää, että Iltalehti on tästä koko itse aiheesta uskaltanut uutisoida ja koska lähteenä ei mainita kuin vain toimittaja Anne Kauranen. Kertoo jo sekin jotain, että ei tällaiset uutiset läpäisisi esim. uutistoimisto AP:n tai Reutersin seulaa. Sillä nämä Sionistiset lääketehtaita tukevat mediakorporaatiot eivät missään tapauksessa halua tämänkaltaisten juttujen leviävän eteenpäin julkisessa mediassa ja tämäkin on voinut olla Iltalehdeltä pelkkä virhe, josta saavat sitten kohta kuulla kunniansa jostain ylempäää.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012416594395_uu.shtml