http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Sandy Hook salailu alkaa repeämään CNN vastasi uusimpaan kohuunAmerikkalainen CNN uutiskanava toi julki äsken Sandy Hookin kouluampumisiin liitetyt salaliittoteoriat toimittajansa Anderson Cooperin johdolla ja nosti esiin kuinka eräs Floridan Antlantic yliopistossa yli 15-vuotta toiminut professori James Tracy oli kirjoittanut nettiblogiinsa, että ei uskonut koko ampumistapauksen viralliseen tarinaan ja väitti, että tätä verilöylyä ei lainkaan tapahtunut. Lisäksi hän väitti, että tähän Sandy Hookin lavastettuun kouluampumistapaukseen liittyi eräs Crisis Actors niminen lafga, jonka liiketoimiala on tuoda näihin moniin kriisinehkäisyharjoituksiin palkattuja näyttelijöitä tekemään niistä aidon oloisia.


Tämä kyseinen CRISIS ACTORS lafga on aivan oikeastikin olemassa ja he reagoivat tähän CNN:n juttuun hyvin nopeasti ja laittoivat vastineensa omille internetsivuilleen joka meni suurin piirtein näin. 

"Me olemme raivoissamme tämän Floridalaisen yliopiston professorin väitteistä, etä meidän Crisis Actors yrityksemme näyttelijöillä olisi ollut jotain osallisuutta Sandy Hookin tapauksen kanssa. Me emme todellakaan käytä meidän näyttelijöitämme oikeissa kriisitilanteissa. 

James Tracy kopioi materiaalinsa blogeista ja Youtube-kanavilta. Joista ovat myös peräisin nämä kaikki iljettävät ja valheelliset väitteet sekä huhut."Kuitenkin kaikki merkit viittaavat näyttelijöihin kun on nähnyt nämä uutiskanavien uhrien omaisten haastattelut. Joista toinen toisensa jälkeen ei näy minkäänlaista aitoutta, vaan erittäin teennäistä ja surkean luokan näyttelyä. Joten tämähän siis viittaa siihen, että Sandy Hookin tapaus oli lavastettu alusta loppuun. Mikä tarkoittaa myös sitä, että joudutaan myös lavastamaan myös näiden väitettyjen uhrien hautajaiset ja tuollainen touhu on jo aika sairasta toteutettavaksi monikansallisilta mediakorporaatioilta. Jossa tällaisista tapahtumista typpillisesti tehdään koko kansan sosiaalipornoa.

Tässä CNN-kanavan toiminnasta vielä kertoo jälleen tämä vanha sanonta, että se koira älähtää keneen kalikka kalahtaa. Kuten tuossakin jutussa toimittaja Anderson Cooper vielä sanoo, että "yleensä emme tällaisia salaliittoteoria juttuja julkaise, mutta tässä tapauksessa nyt olis niin hävytön juttu että meidän oli pakko tuoda tämä teille julki".

Maalaisjärjellä tämä meinaa sitä, että tämä kyseinen juttu on ollut pakko tuoda julkisuuteen lytättäväksi, jotta saataisiin netissä näiden asioiden huomio käännettyä pois. Sillä unessa olevat ihmiset kyllä uskovat kaiken mitä valtamedia heille kertoo ja he eivät kyseenalaista silti mitään.  Vielä yksi huomiolle pantava termi on tämä jenkkisanonta "malicious conspiracy theories", jota uutiskanavat toistelevat toisensa perään. Eli hävyttömät salaliittoteoriat.

Yhdysvaltain entinen presidentti George W. Bush piti oikein aikanaan puheen siitä, kuinka "kenenkään ei tulisi koskaan uskoa näihin hävyttömiin salaliittoteorioihin". 

Eipä varmaan, koska silloin voisi päästä niiden todellisten terroristien jäljille, joka johtaa maailman salaisen hallinnon sylttytehtaalle.