http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 10, 2013

Alex Jones kutsuttiin CNN:lle asekeskustelu-väittelyyn Piers Morganin kanssaTeksasilainen aktivisti ja radiotoimittaja Alex Jones kutsuttiin tässä äsken CNN-kanavan New Yorkin studioille asekeskustelu-väittelyyn Englantilaisen juontaja Piers Morganin kanssa.

Alex sanoi jo omassa radio-ohjelmassaan edellisenä päivänä, että tiesi mikä on homman nimi. Että he pyrkivät nyt nolaamaan hänet julkisesti ja sanoi, että ovat sitä myös yrittäneet aiemminkin. Kun myös niitäkin kertoja on tapahtunut että mies on kutsuttu New Yorkiin tv-ohjelmaan suoraan lähetykseen ja sitten lopulta ilmoitetaan, että Jonesin vierailu on peruutettu. Jolloin hän lensi turhaan Teksasista asti New Yorkiin turhanpäiten.

Itse väittely kuitenkin meni siihen, että Alex Jones vei Piers Morgania kuin litran mittaa 100-0 ja pyrki väistämään kaikki häneen kohdistuneet syytökset ja olkinuket joita Morgan oli ohjeistettu häntä kohtaan kohdistamaan. Samalla Jones laukoi 9/11 totuuksia suorassa lähetyksessä ja mainitsi kaikki siihen liittyneet epäkohdat aina WTC 7:n räjäyttämistä myöten. Mahtoi olla Sionistisella kanavaomistusportaalla hauskaa tuon kuullessaan.


Nyt sitten vuorokausi tämän studiokeskusteluväittelyn jälkeen homma sai vieläkin härskimmän käänteen, kun nyt CNN:llä sitten suorassa lähetyksessä sen toimittajat naureskelivat, että "Toivottavasti Alex Jonesin lapsia ei ammuta... Sinun pitäisi Pierse ottaa rynnäkkökivääri ja ampua Alex.". Johon Piers sitten vastasi, että "Minä tarvitsen ensimmäisenä sotilasuniformun". Johon naistoimittaja vastaa nauraen, että "Se olisi kiva nähdä"

Tästä nyt näkee sen mitenkä häijyt keinot valtaeliitillä on käytössään, kun se joutuu kamppailemaan näiden julkisten toisinajattelijoiden kanssa eri yhteiskunnallisesti polttavista asioista.

Alex Jones kertoi myös, että peräti seitsemän yksityisetsivää seurasi häntä New Yorkissa ja tämän vuoksi Jones lähti Nykistä hyvin nopeaan tuon CNN:n esiintymisen vuoksi.