http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 03, 2013

Hollywood näyttelijät aseiden totaalikiellon lobbaajina

Useat Hollywood näyttelijät ovat nyt mukana laajassa aseden totaalikieltoa lobbaavassa kampanjassa, jossa he kehoittavat että aseet täytyisi kieltää jatkossa kokonaan, että näitä kouluampumisia ei enää tapahtuisi.

Ylläolevassa videossa näytetään kuinka nämä samat näyttelijät mm. Jamie Foxx, Jeremy Renner  itse näyttelevät useissa elokuvissa, missä käytetään aseita ja ammutaan ihmisiä. Joten he automaattisesti toimivat aseteollisuuden elävinä mannekiineina.

Tämä kun kertoo paljon näiden kuuluisien Hollywood näyttelijöiden moraalista jotain. He kun eivät ole mitään muuta kuin tämän illuminatin valtaeliitin ohjailtavia sätkynukkeja, joiden elokuvaura voidaan lopettaa minä hetkenä hyvänsä näiden limaisten Hollywood mogulien toimesta.

Monet eivät tiedä sitä kuinka paljon esim. USA:n armeija sekä aseteollisuus toimii Hollywoodin elokuvateollisuuden moguleiden kanssa jatkuvasti yhteistyössä. Pelkästään se, että miksi toimintaelokuvia tuotetaan niin jumalattoman paljon joka vuosi, liittyy tähän että sotateollisuus toimii myös yksinä kyseisten elokuvien rahoittajina.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/watch-hollywood-actors-want-to-ban-your-guns-while-they-make-millions-promoting-gun-violence.html