http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Batman elokuvasta löytyi toinen ennusmerkki uudesta kouluampumistapauksestaEräs nettibloggaaja oli löytänyt uusimmasta Batman-elokuvasta myös toisen viittauksen mahdolliseen seuraavaan kouluampumistapaukseen ja paikka näkyy samalla kartalla jossa lukee myös tämä "Sandy Hook", joka oli tämän kyseisen alakoulun nimi jossa tapahtui Connecticutin verilöyly.


Batman-elokuvassa näkyvän gotham city kartassa näkyy ns. iskupaikka 2 (Strike Zone 2) ja google mapsin mukaan juuri tuolla kyseisellä alueella sijaitsee Virginiassa sijaitseva Narrowsin lukio.

Nyt tämä kyseinen bloggaus sai aikaan 27. joulukuuta 2012 ilmoituksen poliisille ja Narrowsin lukio vastasi siihen perumalla koulun koko vuorokaudeksi tämän kohun johdosta.

Sanotaan kuitenkin, että jos yksikään näistä lavastetuista false-flag operaatioista vuotaa julkisuuteen edes yksittäisen bloggaajan toimesta, niin ne ovat jo paljastuneet ja silloin on paljon suurempi todennäköisyys, että operaatiot ovat jo kusseet. 

Tämä taas, että miksi juuri Hollywoodin elokuvateollisuuden seasta löytyy näitä mielenhallinta triggereitä, jotka linkittyy näihin tapauksiin aina automaattisesti. Johtuu taas siitä, että näiden tarkoitksena on valmistella useat miljoonat ihmiset kohtaamaan nämä lavastetut ampumiset mediamyllytyksen lomassa ja se toteutuu siinä, että nämä mielenhallinta triggerit rekisteröityvät jokaiseen katsojaan heidän huomaamattaan. Koska ihmismieli on sellainen, että tällaiset piiloviestit tai sanat kyllä silmä pystyy ottamaan vastaan vaikka kuinka nopeassa liikkuvassa kuvassa. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin niin tyhmiä, etteivät tajua sitä kuinka hollywoodin filmiteollisuuden takana on suuri joukko näitä mielenhallinnan mestareita. Jotka tietävät sen, mitä ihmismieli ottaa vastaan vaikka piiloviesteinä ujutettuna.