http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 07, 2013

Valtionterrorismin järjestäytynyt toimintaTerrorismi on illuminatin salaisen maailmaneliitin luoma käsite psykologisessa sodankäynnissä, jossa kansalaisia uhkaillaan ulkopuolisilla uhilla. Näin sitten ollaan luotu näitä keinotekoisia terroristijärjestöjä kuten Al-Qaida, joita Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA kouluttaa mm. lähi-idässä.  Mutta jos Al-Qaida ei kuitenkaan asenna pommeja metroihin vaan sen hoitaakin Israelin tiedustelupalvelu Mossad niin olisi kaikkein järkevintä, että kreditit kuuluisivat heille jotka todellisuudessa ovat näiden tihutöiden takana. 

Mutta jos Mossadin teot paljastettaisiin maailmalle, niin silloin tämän koko keinotekoisen terrorisminvastaisen sodan valhe paljastuisi kaikille. Jonka jälkeen valtionterrorismi menettäisi sen nykyisen otteensa meihin. 

Kylmä totuus on kuitenkin se, että mikään yksittäinen Arabi tai Muslimi ei pysty uhkaamaan jotain suurvaltaa yksin hänen kiviluolastaan, jossa on huippumodernit satelliittipaikantimet ja internet-yhteydet. Sillä tämä koko Osama Bin Ladenin satu oli täysin Washington DC:n, Pentagonista luomaa ja käsikirjoittamaa propagandaa. Tämä iltasatu kuitenkin meni läpi kuin väärä raha enemmistöön ja kaikki nämä keksityt ja ennalta käsikirjoitetut tarinat ja sadut Osama Bin Ladenin vangitsemisesta ja murhasta olivat keksittyjä satuja. 

Yhdysvaltain armeijalla kuitenkin on nämä ns. erikoisjoukot (Navy Seal Team), joita on nyt uusimpien huhujen mukaan käytetty salaisissa operaatioissa Iranissa. Tuskin ovat öljyä käyneet sieltä hakemassa. Vaikka todellisuudessa koko Iranin invaasion ydinmotiivi on puhtaasti maan öljyvarojen ryöstö.Kuitenkin itse terrorismin ja tarkemmin valtionterrorismin suurin motiivi on pitää valtion asukkaat pelon alla ja tämä psykologinen sodankäynti on katsottu kaikista tehokkaimmaksi keinoksi pitää väestö kurissa. Sillä aina kun väestöä uhkaillaan tällaisilla maan ulkopuolisilla vihollisilla ja lavastetaan terrori-iskuja näiden vihollisten tekemiksi, niin kansa suostuu silloin pelon vallassa luopumaan kaikista heille kuuluvista oikeuksistaan ja nyt tätä nähdään esim. Yhdysvalloissa ja Suomessa kun aselait pyritään tiukentamaan loppuun asti. Jotta kansalaiset eivät enää pystyisi puolustamaan itseään. Kuitenkin tämä aselaki pelleily on vielä pientä Suomessa siihen mitä se on tuolla Yhdysvalloissa. Koska Jenkeissä on tietojen mukaan yli 300 miljoonaa laillista asetta, joista monet vieläpä automaattiaseita (mm. rynnäkkökiväärit).Euroopan sotilasliitto NATO:lla toimi aikanaan salainen valtionterrorismiohjelma "Operation Gladio". Jossa lavastettiin useita terrori-iskuja eripuolilla Eurooppaa ja näistä pommi-iskuista/terroriteoista syytettiin mm. kommunisteja.Gladion joukkojen kouluttamisesta vastasi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA ja Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi6.

Virallisesti Gladio oli kuitenkin vain NATO:n maanalainen armeija, joka perustettin mahdollista Neuvostoliiton varsovan liiton hyökkäystä varten. Yhdysvaltain armeija suostui vasta vuonna 2006 myöntämään tämän järjestön toiminnan. Mutta kiisti loppuun asti terrorismin harjoittamisen.


Lähde: http://www.infosota.fi/2010/07/16/operaatio-gladio-naton-salaiset-armeijat/