http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 10, 2013

Suositun FPSRussia Youtube-kanavan pitäjä löytyi murhattuna

Internetin Youtube-videopalvelussa omaa kanavaansa FPSRussia nimimerkillä pitänyt Yhdysvaltalainen 32-vuotias Keith Ratliff löytyi kuolleena. Hänet oli murhattu teloitustyyliin ampumalla useita kertoja päähän. Franklin Countrysta, Georgian osavaltiosta kotoisin olleella Ratliffilla ei ollut minkäänlaista rikosrekisteriä ja hän työskentelikin aseiden parissa FPS Industries nimiselle aseita valmistavalle yhtiölle. Hänen Youtube-kanavallaan oli ollut jo yli 500 miljoonaa katsojakertaa. 

Miehen naapuri Levi Fox kertoi toimittajille, että ei voinut uskoa tätä todeksi. Että nyt kun vielä on ollut käynnissä koko maan kattava asekeskustelu, niin näyttäisi hyvin siltä että automaattiaseiden omistajat ovat nyt ensimmäisenä kohteena.

Franklin Countryn poliisin tiedottaja John Bankhead uskoo, että Keith Ratliffiin murhalla on oltava jotain tekemistä aseteollisuuden kanssa. Sekä se myös, että kun miehen Youtube-kanava tavoitti äärimmäisen paljon porukkaa. 


Valtaeliitin kontrolloima sotateollisuuden kompleksi on perustanut liiketoimintansa aina aseiden myyntiin ja se ei saa horjua. Mutta ongelma on, että yksittäiset kansalaiset NRA-kivääriyhdistyksineen ovat ikävästi sotateollisuuden kompleksin tiellä. Sillä aseiden myynti kun ollaan haluttu yksityistää monopoliasemassa vain muille valtioille.

Niin tästä nyt sitten johtuu se miksi nämä monet automaattiaseiden omistajat Yhdysvalloissa joutuvat suuriin vaikeuksiin seuraavien vuosien aikana ja viranomaiset ovat myös vaarallisella vyöhykkeellä lähtiessään kohta takavarikoimaan USA:n kansalaisilta heidän laillisesti omistettuja aseitaan. Siinä kun on varsin veriset yhteydenotot vielä luvassa, joka on uhkana laajeta sitten kokonaiseen sisällissotaan asti.

Lähde: http://www.myfoxatlanta.com/story/20538156/fpsrussia