http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 09, 2013

Juutalaisyhteisö teki tutkintapyynnön MagneettimediastaJuutalaisten seurakuntien keskusneuvosto on tehnyt Oulun poliisille tutkintapyynnön Magneettimediassa julkaistusta jutusta
.
Ilmaisjakelulehdessä julkaistiin elokuussa Vieraskynä-kirjoitus, joka oli otsikoitu ”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke”.

Adrian Salbuchin kirjoittaman jutun mukaan maailman merkittävimmät poliittiset johtajat ovat vain sionistien ohjailemia nukkehallitsijoita.
Nyt sitten Juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtajan Gideon Bolotowskyn mukaan tutkintapyynnön tekeminen oli aivan selvä asia. ”Kirjoitus oli hyvin antisemitistinen ja rasistinen.”
Lehden päätoimittaja Juha Kärkkäinen sanoo, että kirjoitus taas käsittelee sionismia - ei juutalaisuutta. "Sionismi on poliittinen liike, ja siihen kuuluu myös muita kuin juutalaisia."

Tämä on totta ja on vielä sellainen vanha sanonta, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa. Joten Sionistit tästä ovat vetäneet purut nokkaan.
Rikosylikomisario Antti Luoto Oulun poliisista kertoo nyt, että Magneettimedian kirjoituksesta on tehty yhteensä kaksi tutkintapyyntöä.

”Ne ovat hyvin samansisältöisiä, ja niitä tutkitaan yhtenä ilmoituksena”, Luoto sanoo.
Kummassakin ilmoituksessa kiinnitettiin huomiota siihen, että kirjoituksessa juutalaisiin kohdistetaan vainoa ja arvostelua.

Asia valtakunnansyyttäjänvirastoon

Asiaa käsitellään Oulun poliisin lisäksi valtakunnansyyttäjävirastossa. ”Joukkotiedotusvälineiden kohdalla syyteoikeus on valtakunnansyyttävävirastolla”, kertoo Luoto.
”Nyt keskustelemme valtakunnansyyttäjäviraston kanssa, mitä asiassa tehdään.”
Jos kirjoituksesta aloitetaan esitutkinta, rikosnimikkeenä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Rangaistuksena kyseisestä rikoksesta on yleisimmin sakko.
Päätös esitutkinnan aloittamisesta tehdään lähiviikkoina.

Aiemmin tullut sakkotuomioita

Gideon Bolotowsky kertoo, että juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto on tehnyt aiemminkin tutkintapyyntöjä vastaavista tapauksista. Kymmenen vuoden aikana tutkintapyyntöjä on tehty noin kuusi.
”Ne ovat johtaneet aina sakkotuomioihin ja takavarikoihin.”
Magneettimedian tapaus poikkeaa aiemmista siinä, että nyt tutkinta kohdistuu ensimmäistä kertaa ensisijaisesti tiedotusvälineeseen.

Rikosylikomisario Antti Luoto sanoo, että median toiminnasta tehdään harvoin tutkintapyyntöjä.
Magneettimedian omistaa tavaratalo Kärkkäinen.Mistä tämä kaikki siis kertoo 

Totuus Sionisteista ei siis kestä päivänvaloa ja se ollaan nähty useasti. On vielä hämmästyttävää huomata, että Sionisminvastaisuudesta ei koskaan syytetä. Syytetään vain Juutalaisuudenvastaisuudesta. Mutta se, että on Sionismia vastaan ei tarkoita että tuomitsee Juutalaisia. Tässä meinaan on ihan Yhdysvalloissa ollut Washingtonin valkoisen talon edessä suuri joukko Juutalaisia vastustamasas Sionismia yhteisessä mielenosoituksessa.

Mutta näistä mielenilmauksista emme saa lukea yhdestäkään julkisesta mediasta. Sen vuoksi, että tämän koko valtamedian korporaation takana vaikuttaa niin kovin Sionistinen taho. 


Lähde: http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/juutalaisyhteiso-teki-tutkintapyynnon-magneettimediasta/604613/?utm_source=article_details_page&utm_medium=attachment_bottom&utm_campaign=article_attachments