http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 24, 2013

Robbie Parker tyttärensä hautajaisissaRobbie Parker on yksi näistä henkilöistä jonka tytär median mukaan väitetysti kuoli Connecticutin Newtonissa sattuneissa koulusurmissa Sandy Hookin alakoululla joulukuussa 2012. Tässä on nyt kuva kun mies tulee tyttärensä hautajaisiin limusiinilla ja kasvoilla ei näy pientäkään surun elettä.Tämä Robbie Parker paljastui huijaukseksi jo alussa, kun hän antoi lausunnon muutama vuorokausi kouluampumistapauksen jälkeen ja kertoi menettäneensä tyttärensä eilen traagisesti. Kuitenkin mies nauraa ennen uutiskameroiden eteen astumista.

Mies veti vielä ennen kuvaustilannetta hyperventilaatioia aivan kuten ammattinäyttelijät tekevät ennen suoritustaan, koska ovat niin suuren paineen ja pelon alla. Kuitenkin jotkut edelleen median viralliseen versioon Sandy Hookista uskovat yrittivät perustella sitä, että näin tekisi myös oikeastikin lapsensa menettänyt tv-kameroiden edessä ja että nauraminen kuuluu shokin oireisiin. No nauru voi kuulua siihen. Mutta tämä hautajaiskuva Robbie Parkerista kyllä kertoo jo viimeistään aivan kaiken siitä, että kyseinen mies ei mitään tytärtä ole menettänyt missään vaiheessa. Jonka vuoksi hänen onkin niin äärettömän vaikea eläytyä rooliinsa kuten aito metodinäyttelijä. Mutta kun mies onkin vain peruspalkkainen B-luokan näyttelijä, jota ei kelpuutettaisi edes mihinkään Hollywoodin suurelokuviin, ellei mies sitten olisi joku julkisuudenhenkilö.
Tämä miehen tuorein hautajaiskuva on myös noteerattu ihan Yhdysvalloissa asti.Tässä on lisää kuvia tästä kuvottavasta sosiaalipornotapahtumasta, eli lumehautajaisista. Jonka mitä todennäköisimmin toi meille kaikille julki CRISIS ACTORS niminen yhtiö. Joka yrityksensä sloganinkin mukaan tuo kaiken näyttämään oikealta "to make it real".

Ei taida edelleekään vielä unessa olevat ihmiset tietää, että miksi näiden lapsiuhrien kuolemat ja hautajaiset lavastettiin näyttämään oikeilta?

Sillä kaikki tämä vain sen vuoksi, että hallitus voisi viedä teidän laillisomisteiset aseet ja pystyttää lopullisen poliisivaltion sekä avata FEMA:n keskitys/toisinajattelijoiden kääännytys/koulutusleirit.

Lähde: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2252207/Emilie-Parker-funeral-Final-funerals-tragic-massacre-victims-week-innocent-lives-cut-short-gunman.html