http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 30, 2013

Hakkeroidut sähköpostit paljastivat false-flag iskun suunnittelun kemiallisilla aseilla Syyriassa



Äskettäin hakkeroiduissa Brittiläisen yksityisen Britam nimisen yhtiön sähköpostiviesteissä tuli ilmi, että Syyriaan kaavailtiin false-flag iskua kemiallisilla aseilla. Jolla oltaisiin sitten aloitettu laajempi hyökkäys Syyriaan.



Yksi hakkeroiduista sähköpostiviesteistä on BRITAM-yhtiön David Gouldingin (Business Developement Director) käsialaa ja viesti kuuluu näin;

"Phil, olemme saaneet uuden tarjouksen. Se koskee taas Syyriaa. Qatar ehdottaa houkuttelevaa sopimusta ja vannoo, että Washington on hyväksynyt suunnitelman. Meidän pitäsi viedä kemiallisia aseita (CW) Homsiin, Neuvostoliiton aikaisia g-kuoria Libyasta, niitä samoja joita Assadilla pitäisi olla.

Meidän halutaan käyttävän ukrainalaista henkilökuntaamme, joiden tulee puhua venäjää ja tehdä videonauhoitus. Rehellisesti sanottuna, minusta ajatus ei ole hyvä mutta tarjotut summat ovat valtavia. Mikä on sinun mielipiteesi?

Ystävällisin terveisin, David"



Eli siis Britamin hakkeroiduista sähköpostiviesteistä päästiin selville, että false-flag iskun valmistelut Syyriassa kemiallisin asein pitivät täysin paikkansa, kuten ennustimme jo monta kuukautta etukäteen. Operaation toteuttamiseen Britam käyttäisi sitten palveluksessaan olevia Ukrainalaisia palkkasotureita sekä Neuvostoliiton ajalta peräisin olevia kemiallisten aseiden kuoria, joita on Yhdysvaltain ja Nato-maiden tukeman, al-Qaidan yhteistyökumppani LIFG:in (Libyan Islamic Fighting Group) hallussa.



Lähde: http://landdestroyer.blogspot.co.uk/2013/01/is-uk-defense-contractor-planning.html
           Infowars
           Verkkomedia