http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 12, 2013

Disinformaatiota Suomessa (Tapaus Revisionistit)


Kirjoitin tänne äsken jutun, jossa kerrottiin maksullisesta internet disinfo-kirjoittelusta jota tapahtuu myös Suomessa. Oli mielenkiintoista huomata, että eräs internetissä Suomen valeoppositioista kailottava revisionistit-blogi aivan kuin älähti sinne minne se kalikka tällä kertaa kalahti.
Tässä hieman otteita tuosta viimeisimmästä vuodatuksesta

"Miksi kirjoitan nyt Vehkalan sivustosta? Satuin vilkaisemaan Usarin erään keskustelijan linkistä mielenkiinnon vuoksi NWO-havaintoja ja viimeisimpien juttujen taso oli aivan järkyttävä. En muistanutkaan, että kyseessä on näin törkeä huijaussivusto, vaikka en blogia juuri koskaan ole lukenut sen mielikuvituksellisuuden ja valheiden paljouden vuoksi. No kyllähän edellinen vierailukin paljasti sarjan selkeitä ja miljoona kertaa paljastettuja valheita. Kuten lainauksessa esitetään, myös Vehkala puhuu koko ajan NWO-uhan taustalla olevan “fasismi” tai “natsit” ja hän myös mustaa kansallissosialisteja ja Hitleriä erittäin törkeästi. Hän suoltaa holokaustipropagandaa ruumispinokuvineen. Viimeisin veto oli väittää, että Adolf Hitler olisi kerännyt aseet ihmisten kodeista ja juuri silloin olisi vaara, että totalitäärisessä yhteiskunnassa saattaisi helposti voida tehdä suuren joukkomurhan. Adolf Hitleriä syytettiin tällaisesta joukkomurhasta ja häntä nimitettiin “hulluksi psykopaatiksi”.


Disinfoagenteista onkin puhe näköjään päivän yhdessä artikkelissa. Onhan niitä muitakin agentteja, jotka teeskentelevät olevansa totuuden asialla ja hallituksen agentteja vatsaan. No sen pöpilä-visiitin aikana juttuja siis tuli liukuhihnalta, joten tietysti tuota blogia kirjoittaa tukku ihmisiä ja Vehkala on vain keulakuva ja blogi on hänen nimissään. Sen verran kova tahti on päällä."
Jos nyt tiivistäisi tämän kyseisen Revisionistit blogin yhteen nippuun , niin

1. Sen kirjoitaja ei kerro itsestään yhtään mitään ja toimii täysin kasvottomasti

2. Siellä dissataan jatkuvasti Verkkomedia.org sivustoa, Teemu Vehkalaa (NWO-blogistia), Riikka Söyring (Verkkomedian blogistia) sekä Alex Jonesia ja muita ulkomaalaisia tunnettuja toisinajattelijoita

3. Revisionisti-blogin kirjoittaja väittää itse olevansa Siionisteja vastaan taisteleva aktivisti. Jos kerta on todellinen aktivisti, niin miksi hän käyttää kuitenkin kaiken aikansa Suomen toisinajattelijoiden haukkumiseen ja mustamaalaamiseen. Syyttäen heitä valeoppositioon kuuluviksi ?

Kyseessä kun on 100 % disinformaatiota suoltava blogi ja tämän koko blogin yhteinen agenda ei ole mitään muuta kuin hyökätä Suomen vaikutusvaltaisten toisinajattelijoiden päälle ja yrittää epätoivoisesti ja pakonomaisesti esittää nämä kaikki jonkun valeopposition jäseniksi. 

Todellinen yhteiskunta-aktivisti ei käytä kaikkea aikaansa muiden kolleegoidensa haukkumiseen ja syyllisty vieläpä henkilökohtaisiin loukkauksiin. Mutta jos kyseessä on maksullinen disinfo-kirjoittelija, niin nämä henkilöihin kohdistuvat hyökkäykset kuuluvat disinformaation suoltajan oppikirjoihin ja kaikki tämä psykologinen verkkosodankäynti ja sen ohjeet ollaan tuotu tänne Suomeen mistäs muualta kuin Yhdysvalloista. 

Tämän Revisionistit blogin kaltainen disinformaatio kuitenkin sisältää myös hieman asiaa ja se on ainoastaan tämä Sionismin vastaisuus. Mutta siihen se sitten jää ja kaikki muu energia käytetään valtaeliittiä uhkaavien bloggaajien/vaihtoehtomedioiden demonisointiin. On se kyllä merkillistä, että Suomessakin jotkut yksityiset yhtiöt maksavat joillekin tällaisesta toiminnasta.

Uskon kyllä siihen, että suurin osa varmasti tämän blogin vakilukijoista osaa erottaa disinformaation tässä tapauksessa ja pystyy jättämään tämän "Revisionistit Uusi Näkemys" blogin suoltamat paska-stoorit omaan arvoonsa. Mutta Peli on kuitenkin koventunut kun valtamedian takana hengittävä eliitti ja heidän propagandakoneiston kätyrinsä ovat jo tunnustaneet olevansa heikoilla tässä kansainvälisessä informaatiosodankäynnissä.