http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 03, 2013

Aseiden totaalikieltoa valmistellaan jo Yhdysvalloissa


Senaattori Dianne Feinstein valmistelee jo parhaillaan USA:n senaatissa, että miten jatkossa voitaisiin toteuttaa aseiden totaalikielto koko Yhdysvalloissa.

Käynnissä on siis aivan Natsi-Saksan tyylinen täydellinen aseiden takavarikointi-operaatio, jota johdetaan nyt senaattori Feinsteinin johdolla. Tästä kyseisestä aseiden totaalikielto-operaatiosta löytyy lisää tietoa itse senaattori Feinsteinin sivuilta: http://www.feinstein.senate.gov/public/index.cfm/assault-weaponsFeinsteinin ehdotuksesta löytyy kiellettäien aseiden listalta kaikki puoliautomaattiset käsiaseet, sekä myös kaikki saatavilla olevat rynnäkkökiväärit AR-15:sta myöten. Eli kyseessä on siis täydellinen USA:n kansan aseista riistunta ja aina ennenkin kun tällaista on tapahtunut mm. Natsi-Saksassa tai Venäjällä. Niin se on johtanut vääjäämättä väestöön kohdistuviin massamurhiin ja se ei tarvitse kuin yhden hullun psykopaatin valtionjohtoon niin loppu on sitten taas historiaa.

Ollaan vielä tehty tutkimus, että valtion fasismin aikaansaamiin massamurhiin on kuollut maailmanhistorian aikana yli 262 miljoonaa ihmistä. Joten se on enemmän kuin on kuollut näihin sotiin yhteensä koko satojen vuosien aikana. Joten tämä jo kertoo jotain.
Mike Adams on tehnyt aiheesta lyhyen dokumentin, jossa kerrotaan asiasta tarkemmin.


Kansalaisten aseista riisunnan motiivit


Syy siihen miksi kansa on riisuttava aseista hinnalla millä hyvänsä johtuu täysin siitä, että illuminatin valtaeliitin ajama uusi maailmanjärjestys hanke ei etene jos kansalaisilla on mahdollisuus puolustaa itseään valtionfasismilta. Mutta jos valtio takavarikoi kaikkien kansalaisten lailliset aseet, niin näin saadaan tulvan poliisivaltion fasismi ja tulevaisuus turvattua. Tämä myös tarkoittaa Yhdysvalloissa sitä, että FEMA:n hallinnoimat keskitysleirit avataan hyvin pian laajempaan käyttöön ja sinne vangitaan miljoonia amerikkalaisia.


Valtiot sen sijaan eivät aio luopua aseista, koska valtio käyttää aseita väestönhallintaan ja tämä on näkynyt esim. Yhdysvalloissa monissa tapauksissa. Kuvassa näkyy kun Kalifornialaisen raakamaidontuottajan tukikohtaan tulee aseelliset virkamiehet ratsaamaan paikkaa. Yhdysvalloissa on jo viety monia lapsia rokotettavaksi aseella uhaten, kun vanhemmat eivät ole siihen suostuneet. Tämä touhu ei eroa Natsi-Saksan fasismista mihinkään ja kaikista masentavin asia on se, että kyseinen fasismi on jo rantautunut eurooppaan ja EU:n liittovaltiosta on tarkoitus muovata yhtä hullu poliisivaltio kuin mitä nyt Yhdysvalloista.


Niin kauan kuin hullut psykopaatit ovat vallassa kiinni, niin näitä maailmanlaajuisia valtaväestöön kohdistuvia massamurhia tapahtuu ja Yhdysvalloissa tämän on määrä tapahtua seuraavaksi.

Nämä aiemmat ampumavälikohtaukset Yhdysvalloissa ovat olleet alusta saakka lavastettuja ja niihin on sisältynyt lähes aina ennalta lavastettu päätekijä, joka on CIA:n lavastettu syntipukki (patsy). Ampumavälikohtaukset ollaan myös tarkasti valittu juuri sellaisille alueille, että siellä on laitonta yksityishenkilöiden kantaa asetta. Näin ollen jos tuollakin Denverin, Aurorassa joku olisi ottanut aseen esiin ja ampunut tämän epäillyn ammuskelijan tuolla elokuvateatterissa. Niin hän olisi joutunut siitä hyvästä lukemaan tiilenpäitä, että käytti asetta alueella, jossa ei yksityishenkilöt saa käyttää asetta.Lavastetut kouluampumiset ovat kuitenkin yksi kulmakivi tämän koko aseiden totaalikiellon takana. Koska nimenomaan näissä kouluissa joissa näitä lukuisia ammuskeluja on toteutettu, ei ole edes aseellisia vartijoita ja sitäpaitsi Yhdysvaltain presidentti Barack Obama juuri äsken sanoi mediassa, että ei usko aseistettuihin vartijoihin kouluissa. Tällaiset aseistetut vartijat kun voisivat jopa estää tällaisten kouluammuskelutapausten suuret uhriluvut ja sehän ei näitä kouluampumisia tehtailevia tahoja lainkaan miellytä.

Aseelliset ryöstöt ja murhat eivät kuitenkaan pienene, vaikka Yhdysvaltoihin tulisi tämä aseiden totaalikielto. Sillä sehän vain lisäisi laittomien aseiden myyntiä ja lisäisi myös aseisiin liittyviä rikoksia. Tämä ollaan nähty mm. Meksikossa, jossa pelkissä huumesodissa murhataan lähes 50 000 ihmistä joka vuosi. Kun näidenkin huumesotien takana pyörii Yhdysvaltain tiedustelupalvelut CIA sekä yksityisomisteiset pankit pesevät tätä huumerahaa ja maksavat suojelurahat, etteivät jäisi kiinni.